Премиерите на Camping & Caravaning Expo 2024

Camping & Caravaning Expo – най-голямото събитие за годината в сферата на къмпинга, караванинга и аутдор ще събере на едно място повече от 80 изложители от България, Гърция и Турция. Паркът на София Ленд ще се изпълни с нови модели кемпери, каравани, автомобили за туризъм и свободно време, мотоциклети и велосипеди, палатки, покривни палатки, лодки и пособия за водни спортове, оборудване и аксесоари. Сред тях има много, които не са показвани публично в България до този момент.

Посетителите на изложението ще имат уникалната възможност да видят на живо в периода от 12 до 14 април в София Ленд последните тенденции в бранша. Ето и само част от премиерите:

HIP Campers

Първият български бранд за кемпери ще се представи на изложението. На щанда на HIP Campers ще научите подробна информация за проекта, ккато и ще разговаряте лично с хората, които стоят зад проект. За съжаление първият прототип от модела 4Family все още не е 100% готов и няма да може да се види на живо по време на изложението.

Subaru

Премиера на Camping & Caravaning Expo 2024 ще направи компактния Subaru Crosstrek. Новият модел на Subaru поема наследството на SUBARU XV, който се превърна в бестселър на японската марка в Европа. Новото име е комбинация от думите “crossover” („кросоувър“), класа към който принадлежи автомобилът, и “trekking” („трекинг“), което веднага идентифицира характера и духа на новия модел. Това име олицетворява идеята за свободата да се движиш навсякъде, както в градска среда, така и извън пътя.

Sevic

В непрекъснато развиващия се сектор на електрическите превозни средства, Sevic V500e се откроява като променящ играта. Произведен в България, Sevic e стъпка напред към електрифицираната градска логистика. Проектиран да бъде адаптивен, гъвкав и достъпен откъм цена, V500e използва архитектурата на смарт превозно средство с взаимнозаменяеми товарни конструкции. Това 100% електрическо лекотоварно превозно средство не е просто още една опция, а универсално решение, което отговаря на широк спектър от нужди, като къмпинг приключение в природата, управление на бизнес и много други.

Just Wild Campers

На своето поредно участие в Camping & Caravaning Expo българският разработчик КАМ Моторс Дизайн ще представи експедиционен 4х4 кемпер под собствения им бранд Just Wild Campers. Кемперът се базира на камион MAN с максимална маса от 8,5 тона и мощност от 232 к.с. Има двойно заключване на диференциала, 8-степенна ръчна скоростна кутия с бързи и бавни скорости. Камионът е напълно преобразен в работилницата на КАМ Моторс Дизайн през 2023 г.

Dacia

Dacia за първи път ще покажат в България Sleep Pack на Camping & Caravaning Expo 2024 Всички посетители на изложението ще могат да видят на живо Dacia Jogger HYBRID 140, оборудвана със Sleep Pack. Това е интелигентна палатка за всички любители на приключенията на открито, като част от гамата аксесоари InNature.

Гама акесоари, демонстриращи връзката на Dacia с природата, ще оборудват автомобила. Sleep Pack е първият аксесоар, лансиран като част от гамата аксесоари InNature. Предлагащ се за всички нива на оборудване на Jogger, Sleep Pack дава възможност да превърнете купето в спалня само за няколко минути. Този подвижен аксесоар е съвместим с всички версии на Jogger, произведени от лансирането му на пазара. Двете подвижни седалки на третия ред на 7-местната версия на Jogger трябва да бъдат извадени, преди комплектът да бъде инсталиран. Той е семпъл, подвижен и достъпен. Теглото му под 50 кг. и включва три ключови компонента: двойно легло, което може да се постави за по-малко от две минути, рафт и място за съхранение.

INEOS Grenadier Quartermaster

Ineos Grenadier е създаден за преходи извън пътя и там е неговата сила. Тестовият прототип на пикап версията ще бъде показан за първи път в България на Camping & Caravaning Expo 2024 тази седмица. Новата разработка на безкомпромисния офроудър се нарича Quartermaster и носи името на висшия военен офицер, отговарящ за снабдяването и разпределението на провизиите в армията. Всъдеходът е с увеличено междуосие от 3227 мм, което позволява на товарния отсек да осигури полезен товар до 760 кг и възможност за лесно пренасяне на стандартен европалет с размери 1200 x 800 мм.

Тези, и още много други модерни превозни средства и оборудване за почивка и приключения след природата ще дебютират на Camping & Caravaning Expo 2024.

Заповядайте от 12 до 14 април в София Ленд.

Вход свободен.

 

Camping.BG

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.