Над 20 000 посетиха Camping & Caravaning Expo 2024

Camping & Caravaning Expo – най-голямото събитие за годината в сферата на къмпинга, караванинга и аутдор туризма се проведе при небивал интерес и събра над 20 000 души в уютното пространство на София Ленд.

Повече от 80 изложители от България, Гърция и Турция представиха нови модели кемпери, каравани, автомобили за туризъм и свободно време, мотоциклети и велосипеди, палатки, покривни палатки, лодки и пособия за водни спортове, оборудване и аксесоари.

Експото представи и много премиерни модели, които не бяха показвани никъде до този момент, като кемпер от ултралуксозната марка Concorde, Subaru Crosstrek, електрическият Sevic, произведен в България, Just Wild Campers – експедиционен кемпер, базиран на камион MAN, Dacia Jogger с иновативната палатка Sleep Pack, пикапът за приключения INEOS Grenadier Quartermaster и още много други.

Посетителите имаха възможност да разгледат отвътре едни от най-луксозните модели кемпери в света, предлагащи всякакви удобства и за най-претенциозните клиенти.

На събитието имаше разнообразие от мобилни домове за всеки вкус – от палатки през каравани, кемперванове и покривни палатки за автомобили, които лесно се превръщат в уютна спалня и са хит сред къмпинг феновете.

Гостите можеха да тестват и различна спортна екипировка – велосипеди, неопрени, падъл бордове и сърф. Изложителите предлагаха и отстъпки за сгъваеми мебели, посуда, уреди за готвене и барбекюта, решения за почистване и дезинфекция, оборудване под наем и всичко необходимо за един мобилен дом.

На фермерския пазар се предлагаха домашно произведени млечни и месни продукти от български ферми, вина, закуски, зехтин и всякакви вкусотии. Специални гости на събитието бяха Капана фест с подбрана селекция автори на дрехи, сувенири и аксесоари. В зоната за хранене имаше много музика, ледени напитки и вкусни специалитети.

„Изключително сме доволни, че толкова много хора успяха за посетят събитието. Получихме позитивна обратна връзка както от изложителите, така и от гостите, което ни мотивира да се представим още по-добре с организацията следващата година. Подобен интерес дава знак, че къмпингуването ще става все по-популярен начин за почивка“, сподели Веселин Вълев, организатор на събитието.

Екипът на Camping.BG, който се грижи за вас на терен беше в състав: Веселин – организатор на събитието, Ели, Лия, Деси, Лъчо 1 и Лъчо 2. Страхотното дигитално представяне беше дело на креативните Калина, Нора, Цвети и Боби. Графичните ни материали сътвориха Митко, Илиана, Мария и Иренка.

Изказваме и специални благодарности към целия екип на София Ленд за доверието и подкрепата за успешното провеждане на събитието.

Подготовката за новия къмпинг сезон и интересни събития през него, в това число и за Camping & Caravaning Expo 2025 започва още от утре. Очаквайте много интересни неща fот нас още това лято.

 

Camping.BG

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.