Реклама по време на събитието

Кой може да рекламира в Camping.bg?
Къмпинги

Като медия, чиято основна цел е популяризирането на местата за къмпингуване в България и чужбина, в електронния си каталог Camping.bg включва основна информация за къмпингите безплатно. Собствениците и управителите на къмпинг зони, които желаят да бъде представена по-подробна информация за местата за настаняване, могат да се възползват от три нива на партньорство, които са съобразени със сезонността на бизнеса и с размерите му.

За всеки къмпинг се осигурява собствена страница в Camping.bg, която съдържа снимки, видео, информация за настаняването и допълнителните услуги, които се предлагат. По-подробни условия за партньорство може да получите на info @ camping.bg.

Търговци на оборудване и екипировка

Както за къмпингите, така и за търговците на къмпинг екипировка и оборудване, Camping.bg публикува безплатна информация с координати и локация на магазините. В случай, че търговците желаят да изложат или промотират стоката си чрез Camping.bg, те могат да заплатят пакетна цена според броя предлагани продукти. Всеки изложен продукт препраща към страницата или физическия магазин на търговеца. Camping.bg не функционира като онлайн магазин, а само като канал за разпространение на информацията за продуктите. По-подробни условия за партньорство може да получите на info @ camping.bg.

Други

В Camping.bg може да рекламира всяко едно дружество, търговец или друго лице, което счита, че това e мястото, чрез което ще стигне до своята аудитория.

Опциите, които Camping.bg предлага са:

  • Рекламни банери
  • Брандиране на страница
  • Списване и публикация на статии и ПР теми
  • Списване и публикация на новини
  • Споделяне в социални мрежи

Ценова листа за рекламни статии 2021 г.

Цени за банерна реклама 2021 г.

Ценова листа за рекламни профили на къмпинги 2021 г.

Допълнителна информация може да получите на info @ camping.bg или 0888 50 83 43