Camping & Caravaning Expo 2024 идва от 12 до 14 април на нова локация

Най-голямото и важно събитие в къмпинг, караванинг и аутдор сектора ще се проведе от 12 до 14 април догодина в София Ленд.

Camping & Caravaning Expo отново ще събере на едно място всичко най-ново от сферата на къмпинг туризма, караванинга, водните забавления и аудор. За седма поредна година посетителите на изложението ще имат възможност да разгледат нови модели кемпери, каравани, палатки, автомобили за туризъм и свободно време, къмпинг оборудване, лодки и редица нови и интересни продукти и услуги свързани с къмпинг, туризъм, вода и активности в природата.

През 2024 г. най-голямото и важно събитие в сектора ще бъде с обичайната продължителност 3 дни – от 12 до 14 април. Домакин на изложението за първи път ще бъде София Ленд в район Лозенец в София. Ще превърнем парковата зона на комплекса в един огромен къмпинг с езеро! Мястото предоставя прекрасни възможности за разходка със семейството, децата и домашните любимци.

Очакваме десетки изложители от България и Европа, както и хиляди посетители. Събитието ще бъде съпътствано със забавления за малки и големи.

Организатор на Camping & Caravaning Expo е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, Информационна агенция Bgtourism.bg, OFFroad-Bulgaria, Autoclub.bg и auto motor und sport България.

Camping.bg

Снимка: Marian Mocanu / RVtravel.eu

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.