100% български кемпер ще бъде представен на Camping & Caravaning Expo 2024

Създаден от къмпингари за къмпингари

Нов иновативен кемпер, създаден специално за семейства, скоро ще излезе на пазара. HIP Campers, изцяло българска фирма, има за цел да предостави комфортно и функционално къмпингуване за тези, които обичат да пътешестват и да изследват природата със своите близки. Основателите на компанията са осъзнали липсата на удобства в много от съвременните кемпери и са решили да предложат алтернатива, която отговаря на нуждите на семействата.

С тегло под 3 тона, когато е празен, HIP Campers предлагат светлина и простор, широки кухненски плотове, големи бани, удобни легла и интелигентни решения за домашни любимци и съхранение. Сезонният комфорт е ключов аспект на дизайна, като всяко вътрешно пространство е климатизирано, а външното оборудване е подходящо за различни метеорологични условия. Освен това кемперите са проектирани да позволяват „диво“ къмпингуване за определен период от време, в зависимост от нивото на оборудване.

Създателите на HIP Campers споделят: „Нашата визия беше да създадем семеен кемпер, който да отговори на практическите нужди на всички членове на семейството – да е достатъчно просторен, за да побере 4-членно семейство, но и същевременно да се управлява от човек с любителска шофьорска книжка. Кемпер, който предлага достатъчно пространство за двама възрастни и две деца в студен ден без да се бутат, но и кемпер, в който спокойно можете да поканите гости – възрастните се събират около една маса, а децата около друга.“

Проектът е изцяло български, с вътрешен и външен дизайн, изработени от талантливи местни дизайнери. Асемблирането се извършва в България, с помощта на инженерен екип, базиран в Германия. Част от компонентите се произвеждат в страната, докато други се внасят от Германия и Италия.

Първите два прототипа на семейния модел 4Family се очаква да бъдат завършени до края на май, а официалните представяния на продукта ще се случат на Camping & Caravaning Expo 2024 в София. В бъдеще компанията планира да създаде още два модела, насочени към млади двойки и хора в златна възраст, търсещи спокойни пътувания из Европа.

Цените на модела 4Family ще започнат от около 150-160 хиляди евро, като ще има възможност за поръчка на допълнително оборудване в пакети или като самостоятелни екстри. Това включва 200Ah LiFePO4 (литиеви) батерии, 400W соларни панели, напълно интегриран климатик, контейнер за 200 л чиста вода (120 л мръсна вода), както и много други екстри. Един забележителен допълнителен пакет е Smart Camper Package, който позволява дистанционно управление на всички системи, включително осветление, изхвърляне на отпадъчна вода и др., чрез два сензорни екрана и мобилно приложение.

Предварителните поръчки за модела 4Family ще бъдат отворени в началото на април, като клиентите ще могат да направят своите заявки по време на изложението Camping & Caravaning Expo 2024: https://www.facebook.com/events/918868359816111

Повече информация за HIP Campers, техните продукти и предстоящи събития може да бъде намерена на техния уебсайт https://hipcampers.com/ и в социалните мрежи.

Предстои да ви представим повече подробности за кемпера и неговите създатели.

Очакваме ви от 12 до 14 април в София Ленд.

 

Camping.bg

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.