С уникален графит арт дизайнери ще разкрасят каравана или кемпер по време на Къмпинг и караванинг Експо 2022

Графити изкуството в лицето на професионалистите от 0511designs отново ще присъства на Къмпинг и Караванинг Експо. За втора поредна година арт дизайнерите са избрали събитието за къмпинг туризъм и аутдор, за да зарадват един от вас с уникален графит, който ще нарисуват върху вашата каравана или кемпер.

Ние, Camping.bg и 0511designs, искаме да изненадаме един от нашите последователи в социалните мрежи и затова отново организираме арт изненада в рамките на тазгодишното пролетно издание на Къмпинг и Караванинг Експо. Един от последователите, включили се в играта в социалните мрежи, ще спечели уникална рисунка върху неговата каравана или кемпер по изцяло негова идея. Реализирането на проекта е подарък от графити артистите от 0511designs. Победителят ще трябва да покрие само и единствено стойността на боите, които ще бъдат използвани за рисуването.

В един от дните на изложението, което ще се състои от 15 до 17 април 2022 г., караваната или кемпера на победителя в играта ще се сдобие с абсолютно неповторим и отличителен графит, който дизайнерите ще нарисуват специално за него.

Проектът на графита е по дизайн на победителя – той ще бъде негов автор. Победителят, който ще бъде изтеглен на случаен принцип, ще реши как да изглежда отвън дома му на колела, за да се отличава при пътешествия и къмпинг почивки. Момчетата от 0511designs ще го реализират, като рисуват специално за него и ще се постараят да удовлетворят всички негови желания.

За да участвате в играта и за да притежавате уникална каравана или кемпер трябва да:

  • последвате страницата на @camping.bg и @0511designs във Facebook;
  • последвате профилите на @camping.bg и @0511designs в Instagram;
  • отбележите в коментар към този пост двама верни другари, които имат кемпер или каравана

Победителят ще изтеглим на 8 април и ще бъде обявен в профилите на camping.bg и 0501design в Instagram и Facebook, както и в събитието във Facebook – #Camping&Caravanning Expo 2022.

Рисуването на кемпера или караваната ще стане на живо по време на изложението Camping&Caravaning Expo 2022 от 15-17 април 2022 г., паркинг Метро – София.

Не пропускайте шанса да превърнете любимия си дом на колела, който ви отвежда до желани дестинации, в произведение на изкуството и оставите своя почерк върху него. Бъдете забележими и единствени по пътищата у нас и по света.

Общите условия на играта ще намерите ТУК

Фейсбук събитие на изложението: https://www.facebook.com/events/276722761253243/

Организатор на Къмпинг и Караванинг Експо е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, списание Explorer, уебпортал BGtourism, OFFroad-Bulgaria, Autoclub.bg и auto motor und sport България.

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.