Събитията на Къмпинг и караванинг експо 2022

Остават само два дни до началото на Къмпинг и Караванинг Експо 2022. Освен интересните продукти и услуги, които над 50 изложителя ще покажат на място, организаторите от Camping.bg и тази година сме се погрижили да има богата съпътстваща програма.

Ето и какво сме подготвили за вас:

  • Безплатни консултации за изграждане на къмпинг от ландшафтния архитект д-р Веселин Шахънов сме предвидили на 16 април, събота от 12:00 до 15:00 ч. на щанда на Асоциацията на къмпингите в България за всички, които се колебаят как да развиват този тип туризъм на собствен терен.
  • Среща с български автори – пътешественици ви очаква на щанда на Издателство Вакон.
  • Графити работилница с артистите от 0511designs очаква онези от вас, който искат да рисуват заедно с тях на 16 и 17 април (събота и неделя) от 12:00 до 15:00 ч. на щанда на 0511designs. Входна такса само за работилницата – 10 лв.
  • Рисуване на живо на графит върху караваната на победителя в giveaway играта ни може да видите на 16 април, събота на самото изложение.
  • Томбола с много награди, която сме подготвили заедно с изложителите.
  • Детски кът със забавления за най-малките посетители.

Най-голямо изложение у нас, на което ще бъдат показани най-добрите марки и продукти за къмпинг, караванинг и свободно време, ви очаква на паркинга на Метро София 1 от 15 до 17 април 2022 г., всеки ден от 10:00 до 18:00 ч. Входът е свободен.

Споделете няколко приятни часа през този уикенд с нас и света на къмпинга, караванинга и свободното време. Очакваме ви!

Организатор на Къмпинг и Караванинг Експо е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, списание Explorer, уебпортал BGtourism, OFFroad-Bulgaria, Autoclub.bg и auto motor und sport България.

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.