Стартира записването за участие в изложението Camping & Caravaning Expo, 12-14 май в София

Много от миналогодишните изложители вече са си запазили площи за Къмпинг и Караванинг Експо 2023. Очакваме и нови фирми от бранша, включително и от съседните ни страни.

Camping & Caravaning Expo отново събира на едно място всичко най-ново от сферата на къмпинг туризма, караванинга и аудор. За шеста поредна година посетителите на изложението ще имат възможност да разгледат нови модели кемпери, каравани, палатки, автомобили за туризъм и свободно време, къмпинг оборудване и иновативни и интересни продукти и услуги свързани с къмпинг, туризъм и активности в природата.

Най-голямото събитие в къмпинг, караванинг и аутдор сектора у нас през тази година ще се проведе в рамките на 3 дни – от 12 до 14 май. То отново ще се проведе и на обширна площ – над 4000 кв.м. на паркинга на МЕТРО София 1 на бул. Цариградско шосе 7-11 км в столицата.

Пълна информация за Camping & Caravaning Expo може да бъде получена от сайта на изложението, както и от организатора – Camping.bg. Заявката за участие може да бъде изтеглена от ТУК.

Каталог на изложителите от 2022 г.:

Организатор на Camping & Caravaning Expo е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, Информационна агенция Bgtourism.bg, OFFroad-Bulgaria, Autoclub.bg и auto motor und sport България.

Camping.bg

Снимка: Marian Mocanu / RVtravel.eu

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.