Спечели дълъг уикенд с луксозен кемпер на Outdoor & Camping есен 2020

Посетителите на изложението Outdoor & Camping есен 2020 ще имат възможност да участват в играта на Camperisimo и Camping.bg и да спечелят една от 51-те награди. Всеки попълнил талон ще участва в игра за 50 броя термочаши с логото на Camperisimo и за голямата награда – дълга уикенд почивка с луксозен кемпер – от петък до неделя.

За участие в играта е нужно да се попълни талон и да се пусне в специална урна на място на изложението – от 10:00 ч. до 20:00 ч. на 13 септември на паркинга на хипермаркет Метро на бул. Цариградско шосе в София.

Печелившите ще бъдат изтеглени на място в 20:00 ч. и обявени на страницата на изложението и във страницата на Фейсбук събитието.

Право да участват в играта имат всички посетители на изложението, които са навършили 18 години към 13.09.2020 г. Защитата на личните данни на участващите е гарантирана.

Може да се запознаете с Общите условия на играта тук: http://bit.ly/camperigra20

Организатор на събитието е Къмпинг.бг, а медийни партньори са БНР, списание Explorer, информационна агенция bgtourism.bg и списание off-road bg.

Заповядайте на Outdoor & Camping есен 2020!

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.