Спечелете уикенди с кемпер, на каравана и още много награди в томболата на Camping & Caravaning Expo 2023

И в тазгодишното издание на единственото у нас изложение посветено на къмпинг туризъм, кемпери, каравани и аутдор ще бъде организирана томбола с награди за посетителите. Всеки дошъл на събитието ще има възможност да попълни и пусне талон за участие в играта. Печелившите ще се теглят публично след края на изложението в неделя 14 май и ще бъдат публикувани на страниците www.camping.bg и www.expo.camping.bg

Основен партньор на томболата е Холидей Мобайл Hymer Bulgaria. Те предоставят първата от голeмите награди – безплатен уикенд с кемпер.

 

Втората голяма награда е осигурена от Camperino – компания за отдаване на кемпери под наем в България – безплатен уикенд с кемпер.

 

Karavani.bg пък предоставят две други големи награди – уикенд на стационарна каравана – възможност за избор през юни или септември, както и три дни през седмицата на стационарна каравана – възможност за избор през целия сезон.

 

Организаторите от Camping.bg ще дадат 30 клубни карти за отстъпка по български къмпинги и магазини за оборудване.

 

Посетителите на Camping & Caravaning Expo ще имат шанс да спечелят и много предметни награди предоставени от изложителите.

Входът е свободен.

Организатор на Camping & Caravaning Expo е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, Информационна агенция Bgtourism.bg, OFFroad-Bulgaria, Autoclub.bg и auto motor und sport България.

* Снимките са илюстративни

 

 

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.