Рекорден брой изложители на Camping & Caravaning Expo 2024

Camping & Caravaning Expo отваря вратите на София Ленд след 18-годишна пауза!

7-мото издание на най-голямото събитие в България за къмпинг туризъм, караванинг и аутдор ще се проведе от 12 до 14 април в бившия увеселителен парк София Ленд на бул. Вапцаров в София.

Един месец преди старта на изложението участие са потвърдили 70 фирми от България, Гърция и Турция. Те ще покажат нови модели кемпери, каравани, яхти и лодки, палатки, покривни палатки, туристически и офроуд автомобили, продукти и услуги за къмпинг, караванинг и туризъм на открито. Ще има и фермерски пазар в специално обособена зона за това, както и зона за хранене. А по специалната 300-метрова велоалея може да тествате велосипеди и да участвате в забавни игри.

В парковата среда на София Ленд ще можете да се разходите, да закупите при префернциални условия продукти и услуги от изложителите, да похапнете, да покарате велосипеди и да се забавлявате.

Заповядайте със семейството си и домашните любимци от 12 до 14 април в София Ленд.

Входът е свободен.

Организатор на Camping & Caravaning Expo е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, Информационна агенция Bgtourism.bg, OFFroad-Bulgaria, Autoclub.bg, auto motor und sport България, Dnes.bg, Sinoptik.bg и Булевард България.

 

Camping.bg

 

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.