Премиерите на Къмпинг и караванинг експо 2021

Къмпинг и караванинг експо 2021 – най-голямото събитие за годината в сферата на къмпинга, караванинга и аутдор ще подслони десетки изложители от България и Турция. Много от тях ще покажат нови модели ваканционни превозни средства, туристически автомобили, мотоциклети, палатки, оборудване и аксесоари, които до този момент не са показвани публично в България. Посетителите на изложението ще имат уникалната възможност да видят на живо в периода от 14 до 16 май на паркинга на магазин Метро София 1 последните тенденции в бранша. Ето и някои от тях:

Camperisimo ще покажат за първи път пред масова публика у нас цели 5 нови модела кемпери. На щанда им от 200 кв.м. посетителите ще имат възможност да разгледат отблизо кемперите Dethleffs Trend 7057, Rollerteam 284, Mobilvetta Kea I90, Challenger GA287 Ford Auto и Challenger GA287 Fiat Auto.


Volkswagen лекотоварни автомобили ще покажат петото поколение на изключително успешния модел Caddy с произведени до момента 3 млн. броя. На Къмпинг и караванинг експо 2021 ще дебютира дългата версия на семейния ван с още повече пространство за приключения.

Най-големият брат в семейството на кемперите на Volkswagen – Grand California – предлага комфортен дом на четири колела с повече пространство, повече удобства, повече свобода. На тазгодишното изложение ще бъде представен в 2 версии. Дългата версия Grand California 680 ще направи на изложението дебют пред българска публика.


На щанда на Кемпер център Hymer Bulgaria посетителите на изложението ще могат да разгледат два от най-новите модели на реномираната германска марка на шасита Mercedes-Benz. Единият от тях е определеният за Hymer-ът на кемперите – Hymer B-Class MasterLine 780, който ще бъде показан за първи път пред масовата публика у нас.


Вторият премиерен експонат ще бъде току що пристигналия от фабриката на Hymer B-MC I 600 в специалното изпълнение WhiteLine Edition.


Сред многото модерно къмпинг оборудване CampingRocks.bg ще покажат премиерно петместната надуваема палатка Hayward Lake 5ATC модел 2021 г. на датските специалисти Outwell.

Димбо – дилър на италианския производител на кемпери Laika ще покажат премиерно за България модела Ecovip L4012DS – 2021 – най-новата линия на Laika, сезон 2021 година.

От Honda ще представят за първи път пред българска публика хибридният модел Honda CR-V e:HEV с ниво на оборудване Sport Line.

Абсолютната премиера за страната ни ще бъдат мотоциклетите Honda Forza с кубатура от 125 до 750 куб. см.


Campers.BG ще представят за първи път в България, каравана Hobby De Luxe Edition 560 KMFe модел 2021 г. Един съвременен прочит на едно от най-предпочитаните и утвърдени вътрешни разпределения за семейни почивки. Широка, просторна, функционална и модерна, това е 560 KFMe.

Другият премиерен експонат от германската Hobby е току що излезлия от фабриката кемпер Optima A60 GF ONTOUR. Той предлага всичко, което можете да си поискате за едно комфортно пътуване на конкурентна цена, споделят от Campers.BG.

За поредна година Subaru ще участва на изложението Къмпинг и караванинг експо. В тазгодишното му издание японската марка ще представи за първи път пред българска публика изцяло новия Subaru Outback. Новото шесто поколение Subaru Outback e най-безопасният, просторен, ефективен, усъвършенстван и изискан Outback, създаван някога.


На щанда на организаторите на Къмпинг и Караванинг Експо – Camping.bg всеки посетител ще може да получи безплатно копие от новото издание на Къмпинг пътеводител на България. Той съдържа информация за 34 подбрани къмпинга, разделени в 7 маршрута и над 120 туристически атракции.

 

Организатор на Къмпинг и Караванинг Експо е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, списание Explorer, уебпортал BGtourism, OFFroad-Bulgaria и auto motor und sport България.

Входът е свободен! Заповядайте!

 

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.