Новият Subaru Outback с премиера за България на Къмпинг и караванинг експо 2021

За поредна година Subaru ще бъде сред участниците на Къмпинг и караванинг експо. В това издание на изложението японската марка ще представи изцяло новия Subaru Outback. Моделът ще бъде представен за първи път пред българска публика.

Новото шесто поколение Subaru Outback e най-безопасният, просторен, ефективен, усъвършенстван и изискан Outback, създаван някога. Запазва се характерната комбинация от Симетричното задвижване на всички колела S-AWD, BOXER двигател и трансмисия Lineartronic CVT. 2.5-литровият бензинов четирицилиндров двигател с директно впръскване и мощност от 169 к.с. е с около 90% новоразработени компоненти. Новият Outback предлага набор от усъвършенствани системи за безопасност и асистенти за подпомагане на водача, които се предлагат като стандартно оборудване.

Моделът е по-просторен и с увеличена товарна зона. Товаренето на багаж е по-лесно с помощта на функцията за отваряне на задната врата чрез приближаване на лакът към сензора, вграден в задната емблема. Практична новост при пренасянето на товари са релсите на покрива с вградени и прибиращи се напречни греди (опция). Подобрени са офроуд характеристиките, които включват увеличен пътен просвет от 213 мм и подобрена система X-Mode с два режима на работа „Snow/Dirt“ и „Deep Snow/Mud“ за допълнителни офроуд възможности. Outback е оборудван стандартно с 11.6-инчов сензорен вертикален дисплей, предлагащ най-модерната инфотейнмънт система на Subaru, която управлява настройките на автомобила и позволява свързване на мобилни устройства чрез технологиите Apple CarPlay и Android Auto.

Новият Outback се предлага на българския пазар в три нива на оборудване: STYLE, PREMIUM и приключенската версия 4DVENTURE.

Очакваме ви на Къмпинг и караванинг експо от 10:00 до 18:00 ч. всеки ден от 14 до 16 май на паркинга на хипермаркет Метро София 1 на бул. Цариградско шосе 7-11 км. Входът е свободен!

Организатор на Къмпинг и Караванинг Експо е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, списание Explorer, уебпортал BGtourism, OFFroad-Bulgaria и auto motor und sport България.

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.