Над 40 изложители са потвърдили до момента участие в Camping & Caravaning Expo 2023

Тазгодишното издание на най-голямото събитие у нас за къмпинг, караванинг и аутдор ще се състои от 12 до14 май в София.

Броят на изложителите на Camping & Caravaning Expo 2023 се увеличава всеки ден. Един месец преди събитието потвърдилите участие фирми са вече над 40. Сред тях са представителствата на някои от най-реномираните марки за кемпери, като: Morelo, Hymer, Carthago, Volkswagen, Laika и други. Ще видим и прототипи на български каравани. Палатките ще са на Decathlon, Outwell, E-Z Up и още други. Ще видим и новите модели автомобили за туризъм и свободно време от Volkswagen, Subaru и Peugeot.


Редом с кемпери, каравани, автомобили и палатки ще могат да се видят разнообразни предложения за къмпинг и аутдор оборудване, решения за електрическо захранване на открито, за приготвяне на храна, за водни спортове, дрехи и аксесоари и много други.

Каталог на изложителите от изданието за 2022 г. e ТУК

Организатор на Camping & Caravaning Expo е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, Информационна агенция Bgtourism.bg, OFFroad-Bulgaria, Autoclub.bg и auto motor und sport България.

 

Camping.bg

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.