Лукс кемпер Concorde за първи път в България на Camping & Caravaning Expo 2024

Ултра луксозният кемпер Concorde Charisma 910 LI, модел 2024 г. ще бъде показан на Camping & Caravaning Expo в София Ленд от 12 до 14 април.

Германският производител на т.нар. „сухопътни яхти“ Concorde прави премиера в България чрез официалния си представител Camping House от Стара Загора. Возилото е с дължина 9,27 м и е на шаси Iveco Daily с избор от два двигателя с мощност 175 или 207 к.с. Максималната му маса е 6500 кг., с опция да се увеличи до 7490 кг.

Charisma е символ на всички ценности, които Concorde представлява със своята корпоративна философия: иновация, качество и страст. Това е гарантирано от най-съвременните и иновативни автомобилни технологии, луксозно и практично оборудване, както и страстно майсторство и качество на материалите. Настоящото поколение въплъщава усъвършенстван дизайн, интелигентна технология и безкомпромисен комфорт и е лидер в стила на индустрията и е пример за луксозни кемпери.

Арматурното табло е ергономично адаптирано, така че водачът да има съществените данни за автомобила винаги в полезрението си и да може лесно да достига до всички функционални превключватели и лостове. За да получите повече пространство за всекидневната, воланът може да се свали от кормилната колона.

Жилищното пространство e жив пейзаж. В зависимост от модела, с бар или пета седалка като лаундж версия – огромно пространство, оборудвани по висок стандарт и невероятно удобни.

Кухнята – студио par excellence. Стилни шкафове с достатъчно място за съхранение. Висококачествените кухненски уреди, големият хладилник, котлоните и интегрираната мивка от неръждаема стомана, в ергономичен минерален кухненски плот създават атмосфера на готварско студио.

Спалнята – център на релаксация. Висококачествената система за спане Concorde с луксозен матрак и стабилна ламелна основа осигуряват най-високо ниво на комфорт, а значителните размери на леглото осигуряват усещане за пълна релаксация.

Банята – уелнес оазис. Обзаведен с вкус, той се простира по цялата ширина на автомобила с щедро усещане за простор. Висококачествени фитинги от неръждаема стомана, мивка и душ корито от фин изкуствен камък създават изключителна уелнес атмосфера.

Посетителите на Camping & Caravaning Expo ще имат възможност да разгледат Concorde Charisma 910 LI отблизо. Събитието ще се проведе от 12 до 14 април на нова локация – бившия увеселителен парк София Ленд на бул. Вапцаров в Лозенец.

Вход свободен. Заповядайте!

 

Camping.BG

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.