Къмпинг и караванинг експо 2021 в цифри

Третото издание на Къмпинг и караванинг експо приключи. Единственото в България изложение с фокус върху къмпинг туризма, караванинга и аутдор активностите привлече 40 изложителя от България и Турция. На открита площ от 4000 кв.м. те представиха своите продукти и услуги пред широката аудитория. Премиери за България направиха 9 кемпера и 1 каравана от марките Dethleffs, Hymer, Rollerteam, Volkswagen, Mobilvetta, Hobby и Challenger. Автомобилните премиери бяха на Volkswagen, Honda и Subaru. В къмпинг оборудването също имаше много новости, сред тях надуваема палатка на Outwell.

За трите дни събитието беше посетено от 12 000 души от България, Румъния и други държави. Над 2000 копия от Къмпинг пътеводителя на България за 2021 година достигнаха до къмпинг феновете само по време на изложението.

Организаторите от Camping.bg раздадоха над 30 награди в томболата за посетителите, като големите награди бяха уикенд с кемпер в България и удължен уикенд с кемпер в Германия.

Снимки от Къмпинг и караванинг експо 2021 може да разгледате ТУК

 

Организатор на Къмпинг и Караванинг Експо е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, списание Explorer, уебпортал BGtourism, OFFroad-Bulgaria и auto motor und sport България.

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.