Къмпинг и Караванинг Експо увеличава изложбената площ

Месец преди старта на Къмпинг и караванинг експо 2019 интересът към изложението продължава да расте. Над 40 са изложителите от България и съседните страни, които са заявили участие до този момент. Поради изчерпване на първоначално предвидените изложбени площи, организаторите увеличават изложбената зона с 300 кв.м. допълнителна площ. Така, събитието ще се проведе на над 3 300 кв.м. и ще събере най-добрите марки за къмпинг и караванинг на Балканите. Ще бъдат представени последни модели кемпери от марките VW California, Laika, Bürstner, Marco Polo, Hymer, Bravia и др., а от палатките ще намерят място най-новите модели на Outwell, Robens, EasyCamp, Coleman, Huskey и т.н. Предвижда се и изграждането на ентъртейнмънт зона с кино-презентационна шатра и детски кът.

Къмпинг и Караванинг Експо е единственото в България специализирано изложение за къмпинг, караванинг и аутдоор. Неговото второ издание ще се проведе на 13 и 14 април в София на паркинга на магазин Метро София 1 на бул. Цариградско шосе 7-11 км.

Организатор на Къмпинг и Караванинг Експо е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, списание Explorer, уебпортал BGtourism и OFFroad-Bulgaria

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.