Изложителите на Къмпинг и Караванинг Експо 12-13 май 2018

Този уикенд паркингът на Метро в София ще се превърне в един голям къмпинг. Първото издание на „Къмпинг и Караванинг Експо“, което ще се проведе на 12 и 13 май в София, пред хипермаркет Метро София 1, на бул. Цариградско шосе 7-11 км.

Събитието се организира от Camping.bg, с любезното съдействие на Metro Cash&Carry. На площ от близо 3 000 кв.м. със свои щандове ще се представят над 30 изложителя от сектора на къмпинг туризма от България, Гърция, Турция и Румъния. Представени ще бъдат над 25 превозни средства, сред които нови модели кемпери и каравани и високопроходими джипове и пикапи.

В специално обособена зона ще бъде разположено палатково село и цялостно къмпинг оборудване – мебели, осветление, шатри, посуда, дори санитарни решения като например преносими химически тоалетни и преносими къмпинг бани с топла вода.

Специален акцент ще бъде поставен и на соларната техника за туризъм и свободно време – слънчеви уреди за приготвяне на храна, фотоволтаични системи за кемпери и каравани, преносими соларни системи за осветление и зареждане на мобилни устройства.

Посетителите на Експото ще могат да заявят ваканцията си в къмпинги с отстъпка от стандартната цена, както и да намерят допълнителна информация за къмпинги в Гърция, Румъния и Македония.

Организаторите от Camping.bg очакваме над 5 000 души да посетят изложението за двата дни.

Списък на изложителите и кратко тяхно представяне може да изтеглите от ТУК

Ето и част от марките, които ще бъдат представени на Къмпинг и Караванинг Експо:

Схема на изложбената зона (входът е от откъм главния вход на магазина):

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.