Изложение Аутдор и къмпинг есен 2020

Имаме удоволствието да поканим всички почитатели на къмпинг туризма и активностите сред природата на есенното изложение Outdoor & Camping. То ще се проведе на 13 септември в часовете от 10:00 до 20:00 ч. на паркинга на хипермаркет Метро София 1 в гр. София, бул. Цариградско шосе 7-11 км.

След като пролетта нямаше възможност да се проведе традиционното Къмпинг и караванинг експо, сега организаторите от Къмпинг.бг представят есенен формат на изложението, който ще бъде с по-кратка продължителност – само един ден. То ще се отличава и с по-голяма дистанция между щандовете, заради епидемиологичните рискове. Всеки щанд ще разполага с дезинфектанти, а на няколко места в изложбената зона ще бъдат осигурени и точки за дезинфекция на ръцете на посетителите.

Изложителите на Outdoor & Camping есен 2020 ще имат възможност да представят бизнеса си пред пряко заинтересована публика, да осъществят продажби, както и връзки с бизнес партньори.

Посетителите на Outdoor & Camping есен 2020 ще могат да разгледат някои от новостите в сферите на аутдоор, къмпинг туризма, караванинга и да закупят продукти на промоционални цени.

Организатор на събитието е Къмпинг.бг, а медийни партньори са БНР, списание Explorer, информационна агенция bgtourism.bg и списание off-road bg.

 

Очакваме Ви на Outdoor & Camping есен 2020!

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.