Българският Sevic V500e с премиера на Camping & Caravaning Expo 2024

Премиера на Camping & Caravaning Expo 2024 ще направи и българският електрически автомобил Sevic.

В непрекъснато развиващия се сектор на електрическите превозни средства, Sevic V500e се откроява като променящ играта. Произведен в България, Sevic e стъпка напред към електрифицираната градска логистика. Проектиран да бъде адаптивен, гъвкав и достъпен откъм цена, V500e използва архитектурата на смарт превозно средство с взаимнозаменяеми товарни конструкции.  Това 100% електрическо лекотоварно превозно средство не е просто още една опция, а универсално решение, което отговаря на широк спектър от нужди, като къмпинг приключение в природата, управление на бизнес и много други.

Sevic V500e предлага впечатляващ пробег от до 300 километра с едно зареждане. Автомобилът произвежда нулеви CO² емисии и допринася за по-чист въздух, което го прави екологичен избор.

В сравнение с конвенционалните превозни средства, V500e може да се похвали с по-ниски разходи за поддръжка. Не се налагат чести смени на маслото и сложни ремонти на двигателя. По-малко движещи се части означават по-малко главоболия. В интериора му присъства сензорен дисплей с вградени GPS навигация, радио, Bluetooth за разговори hands-free и автоматична камера за обратно виждане.

Уникалната патентована система за смяна на товари на V500e (Cargo Swap System) променя правилата  в логистиката. Всички товарни опции за Sevic V500e могат да бъдат сменени само за 60 секунди с помощта на мотокар. Това означава, че потребителите могат лесно да превключват между различни товарни структури в зависимост от техните нужди, правейки превозното средство идеално за вътрешна логистика във фабрики или бизнес кампуси.

Sevic V500e не е просто превозно средство, а универсален спътник, който се адаптира към всеки начин на живот, независимо дали става въпрос за къмпинг приключение или управление на бизнес.

Посетителите на Camping & Caravaning Expo ще имат възможност да разгледат Sevic V500e отблизо и да влязат в него. Събитието ще се проведе от 12 до 14 април на нова локация – бившия увеселителен парк София Ленд на бул. Вапцаров в Лозенец.

Вход свободен. Заповядайте!

 

Camping.BG

CAMPING.BG

Като организатор на това събитие, ние съчетаваме страстта към природата с иновативни идеи, за да създадем незабравими преживявания.