Списък на изложителите на Къмпинг и Караванинг Експо 2019

 

 

CAMPING.BG

Къмпинг БГ ООД е организатор на изложението Къмпинг и Караванинг Експо. Вече 10 години интернет порталът Camping.bg предоставя актуална информация за къмпинг туризма в България, на Балканите, в Европа и по света.
В нашия портал ще намерите всичко за къмпингите в България, новини от сферата на къмпинг туризма и караванинга, съвети за избор на екипировка, специални предложения за продукти на водещи търговци у нас, ще научите актуалните тенденции и любопитна информация за къмпингуването по света.
На щанда на Camping.bg по време на изложението ще бъдат представени къмпинги от България и чужбина. Ще може да вземете безплатната печатна Къмпинг карта на България и да изберете своята мечтана почивка под звездите.
www.camping.bg

 

 

Outdoor & Camping Comfort

Изграждане на къмпинг бани и съоръжения за осигуряване на топла вода за обществено ползване чрез контролиране на достъпа и времетраенето с монетни или картови вендинг системи. Продажба на къмпинг оборудване, проточни газови бойлери за ползване на открито или в затворени помещения, водни помпи и хидрофорни системи на 12 волта, хладилници и фризери на 12 волта, преносими охладители, соларни панели и системи и много други.
www.occ.bg

 

 

EKOTOI

EKOTOI e водеща компания в България за мобилна санитарна техника, в която влизат химически тоалетни, мобилни мивки и писоари, санитарни WC и душ контейнери, резервоари за чиста и отпадна вода, електрическо захранване за тях с генератори и помпи. На изложението EKOTOI ще представи: Портативна тоалетна от издръжлива висококачествена пластмаса; Препарати за почистване на портативни тоалетни; Мобилни санитарни възли за нуждите на къмпинг зони.
www.ekotoi.bg

 

 

ENDERS

Enders Outdoor ще представи по време на Къмпинг и Караванинг Експо 2019 немските барбекюта с марка Enders. Компанията предлага още градински отоплители, газови котлони, алуминиеви куфари, къмпинг оборудване и аксесоари, портативни химически тоалетни и консумативи.
www.enders-outdoor.com

 

 

ЯКО

Магазини ЯКО ще представят палатки, къмпинг мебели, посуда, спални чували, постелки раници, щеки, газови котлони, газ, термоси, бутилки, осветление, аксесоари и други пособия за къмпинг. Предлаганите от магазини Яко продукти са на марките Pinguin, Hi-Tec, Elbrus, IQ, Martes, Iguana, Lasting, YATE, Huari, inSPORTline, WORKER, W-TEC, JOOLA, SPARTAN-SPORT, AquaWave, Laken, Meteor.
www.yako.bg

 

 

Дизайн Алианс

Дизайн Алианс произвежда резервни части – прозорци, люкове и др. за кемпери и каравани. Фирмата изработва крила за всички видове прозорци – отваряеми, плъзгащи, неотваряеми.
www.da-bg.com

 

 

СТЕНАТА

Магазини Стената са едни от първите в България за планинарска екипировка. По време на изложението Стената ще представи продукти на марките Ace Camp, Munkees, Hannah, Trangoworld, Deuter, Edelrid, Sigg.
www.stenata.com

 

 

HOLIDAY MOBILE

  

Холидей Мобайл е официален дистрибутор за България на кемпери и каравани с марката Bürstner, на италианската марка кемпери Rimor, както и на турските каравани Caretta. Фирмата има и сертифициран сервиз за ремонт на кемпери и каравани, гаранционно и след гаранционно обслужване. Холидей Мобайл предлага и нови кемпери под наем.

На изложението фирмата ще участва с голям щанд с къмпинг оборудване, аксесоари за кемпери и каравани на най-големите дистрибутори в Европа – Reimo, Fritz Berger и Brunner. Ще бъдат представени на посетителите най-новия интегриран модел кемпер на Bürstner – Ixeo I 690 G, полуитегрираните кемпери „Лимитирана серия“ – Bürstner Ixeo 726 G Edition 30 и Bürstner Ixeo 710 G Edition 30. Ще има и приятна изненада за любителите на компактният клас кемпери – 6 местен мини ван на италианската компания Rimor, модел Horus 45.
www.camping-sofia.bg
www.buerstner.bg
www.kemperipodnaem.bg

 

 

Геотрейд Иванов

Геотрейд Иванов ООД e на българският пазар вече над 26 години. Компанията е ексклузивен представител на три световноизвестни водещи марки: Garmin, ODG, а от 2016 г. и на Американската UST Brands.

UST Brands предлага пълната гама от надеждни и иновативни продукти за оцеляване сред природата – къмпинг и туристическо оборудване, мулти-функционални уреди, ножове, инструменти, хамаци, сгъваеми чашки и купички, осветление и много други пособия.
www.ustbrands.bg

 

 

ПЕРФЕКТ КАРАВАН ПАРК

Перфект-караван парк се занимава с продажба и отдаване на каравани и кемпери под наем, сервиз, предлага резервни части, аксесоари и къмпинг оборудване.

Базата на Перфект е позиционирана в гр. Пазарджик и разполага със сервиз за каравани и кемпери и магазин за къмпинг и караванинг оборудване и резервни части. Фирмата предлага продуктите на реномирани марки, като Fiamma, Movera, Berger и други.

Клиентите на Перфект са винаги удовлетворени от услугите, които получават.
www.caravanicamping.com

 

 

Car2Camp

Car2Camp превръща всекидневния автомобил в кемпер с относителен комфорт, на цена в пъти по-ниска от тази на каравана или кемпер. За да къмпирате, имате нужда от две основни неща – условия за спане и такива за приготвяне на храна. Ние предлагаме решения и за двете. Фирмата произвежда и предлага покривни палатки (с мек калъф и твърда черупка), произведените в България мобилни кухни Premium Plus и също произведените в България къмпинг ремаркета NOMAD.
www.car2camp.com

 

 

БИО-БИЛДИНГ МВ

Официален дистрибутор на словенските кемпер ванове BRAVIA. Моделите SWAN 599 и 636 са елегантни, гъвкави и грациозни като лебед. SWAN е достатъчно голям, за да странства по тесните улици на Европейските градове, или да изкачва стръмните пътища, водещи право към планинските върхове.

На изложението ще имате възможност да разгледате демо-кемпервана SWAN 599, който се предлага и за продажба. Това е чудесна възможност да придобиете кемпер в самото начало на сезона.
www.bgcamper.com

 

 

RODOPI CAMPER

RodopiCamper е производител на покривни палатки и къмпинг аксесоари за любителите на къмпинга, природата и пътешествията.

Покривните палатки на RodopiCamper са най-високо качествени с твърди и меки черупки. Те се изработват в семейна фирма с над 10 годишен опит. Преди изпращане към клиента всички покривни палатки се проверяват и тестват за производствени дефекти. В производството им се влагат само нови и качествени материали.

На изложението RodopiCamper ще представят 2 покривни палатки инсталирани върху автомобили, както и специфични къмпинг аксесоари.
www.rodopicamper.com

 

 

ВАКОН

Издателство „Вакон“ предлага на българския читател пътеписи на едни от най-добрите писатели-пътешественици, биографични книги за живота на световни лидери, мотивиращи книги на световноизвестни и български атлети, и хора със силен дух и несломима воля. Сред топ авторите на Вакон са: Беър Грилс и книгите му за оцеляване в дивата пророда, Майк Хорн и книгите описващи екстремните пътешествия на най-известният приключенец в света. Техни автори са и най-известните писатели-пътешественици като: Пол Теру, Майкъл Палин, Колин Таброн, сър Ранулф Файнс, алпинистът Райнхолд Меснер, южноафриканския пътешественик Риан Мансер. Сред българските автори на „Вакон“ са: Боян Петров, Симеон Идакиев, Дончо Папазов, Иво Иванов.
www.vakon.bg

 

 

LACARA CAMPING

Къмпинг Лакара се намира в Гърция, на средния ръкав Ситония на полуостров Халкидики, на 8 км от Вурвуру, сред уникална палитра от цветове, природна красота, в пищна девствена гора. Къмпингът разполага с обзаведени удобни дървени бунгала, каравани и номерирани къмпинг терени. Голямата плажна ивица с пристан, рампата за лодки, ресторантът, кафенето, клуба, магазинът, спортните съоръжения и детската площадка са само част от многото удобства и забавления, които Лакара ще ви предложи за едно уникално лятно преживяване.
www.lacaracamping.gr

 

 

ШЕЛТЪРС БЪЛГАРИЯ

Шелтърс България ЕООД е официален представител за България на продуктите с американския бранд Е-Z UP. Разгъващи се за 60 секунди, шатрите на Е-Z UP® са номер 1 продукт в своя клас. Е-Z UP® е лидер в индустрията вече повече от 30 години и е на първо място в иновациите, качеството и удовлетвореността на клиентите си в над 50 държави.

На изложението Къмпинг и Караванинг Експо ще може да се докоснете до някои от най-добрите модели шатри и ще научите повече за палатката, която променя къмпингуването. Къмпинг Кубът, известен в цял свят, е просторен, лесен за разпъване и ултракачествен продукт за вашето семейство.
www.shelters.bg

 

 

Българско дружество за защита на птиците

Българско дружество за защита на птиците (БДЗП) е най-голямата природозащитна организация в България с вече 30-годишна история. Дружеството работи за опазването на дивите птици, важните за тях места и местообитания, защитава правото на съществуване на дивата природа, като по този начин допринася за устойчивото ползване на природните ресурси и благосъстоянието на хората.

БДЗП ще представи на изложението двата природозащитни центъра, които управлява – „Пода“ до Бургас и „Източни Родопи“ в гр. Маджарово. От щанда на дружеството ще може да закупите книгата определител на птиците в Европа, Северна Африка и Близкия Изток, както и елегантни значки на птици, къщички, хранилки и гнездилки за птици.
www.birds.bg

 

 

SPORT DEPOT

СпортДепо е водеща българска компания за продажба на спортни стоки. В магазините им ще откриете повече от 100 световноизвестни марки, сред които Coleman, Sevylor, Campingaz, Primus, EasyCamp, Outwell, Robens, над 30 000 спортни стоки, разнообразни решения за спорта и свободното време като спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска екипировка, аксесоари за плуване, екипировка за къмпинг и много други.

На Къмпинг и караванинг експо СпортДепо ще представи новата колекция палатки и къмпинг аксесоари от Coleman и надуваеми лодки от Sevylor.
www.sportdepot.bg

 

 

МИЧЕЛ

МИЧЕЛ предлага продажба и ремонт на хладилници и фризери за товарни автомобили,кемпери и каравани; Ремонт на компресори за климатични инсталации за леки автомобили; Монтаж и ремонт на климатични инсталации за леки и товарни автомобили; Монтаж и ремонт на отоплители за леки и товарни автомобили.
МИЧЕЛ предлага на клиентите си най-новите достижения в областта на климатизацията и отоплението на леките и товарните автомобили както и продажба и сервиз на авто хладилници INDEL B.
www.mitchelbg.com

 

 

SOFIA FRANCE AUTO

София Франс Ауто е официалният вносител на PEUGEOT и официален дилър на пикапите ISUZU D-MAX в България. Фирмата предлага пълната гама продукти и услуги на марките в 21 комплекса в страната.

Новият PEUGEOT RIFTER във версия с 5 или 7 места, оборудван с Peugeot i-Cockpit®, многофункционалният автомобил на България за 2019 ще ви отведе уверено към всяко приключение.

Пикапът ISUZU D-MAX използва технологии и характеристики, наследени от камионите. Здрави и солиден, ISUZU D-MAX предлага всички удобства на модерния автомобил – безключов достъп, бутон старт/стоп, Bluetooth, аудио система със съраунд звук и др.
www.peugeot.bg
www.isuzu.bg

 

 

Campingrocks.bg

Вече 9 години Campingrocks.bg предлага продукти на реномирани и доказани марки за туристическа екипировка и къмпинг, изгражда и развива къмпинг културата в нашата страна, като създава общност от хора, за които почивката сред природата е начин на живот.
Campingrocks.bg предлага продукти на марките Outwell, Robens, Nomad, Trimm, Campingaz, Primus, Bergans of Norway, Sea to Summit, Coleman и други.
В Campingrocks.bg ще откриете голямо разнообразие от къмпинг оборудване, аксесоари за кемпери и каравани, фортселти, палатки, мебели и всичко необходимо за едно вълнуващо къмпинг приключение.
www.campingrocks.bg

 

 

PORSCHE BG

Порше БГ е дъщерна фирма на австрийския холдинг Porsche Salzburg, собственост на Volkswagen Group. Компанията е вносител на марките Volkswagen леки, Volkswagen Лекотоварни автомобили и Audi от 2004 г. Фирмата работи с добре развита дилърска и сервизна мрежа с традиция в продажбите и с опит в поддръжката и гаранционното обслужване на марките.
На Къмпинг и Караванинг Експо Порше БГ ще покаже шестото поколение на легендарния кемперван Volkswagen California и пикапа Volkswagen Amarok.
www.vw-lekotovarni.bg
www.porschebulgaria.bg

 

 

Магазини EXTREME

Аутдор Магазин Екстрем е ексклузивен дистрибутор за България на словенския производител на обувки ALPINA, на палатки, спални чували, самонадуваеми шалтета, раници, облекла и други на чешката фирма HUSKY, KILPI – Чехия – ски и аутдор якета и панталони, MAC IN A SAC – Ирландия – летни водоустойчиви якета и панталони, NORDHORN – Полша – ски и трекинг чорапи, LHOTSE – Франция – ски очила и каски, зимни шапки и ръкавици, ALPINE PRO – Чехия – туристически и ски облекла, трекинг сандали, GOGGLE – САЩ – специализирани спортни слънчеви очила.
В магазин Екстрем се предлагат още раници ТАШЕВ, термобельо CRAFT, различни модели дъждобрани MAC IN A SAC и TASHEV, челни лампи PETZL, газови котлони и шишета MEVA и много други артикули, допринасящи да се чувствате перфектно сред природата.
www.extreme-bg.com

 

 

ЧУНЧЕ

Чунче предлага на българския пазар японски професионални и домакински кухненски ножове от най-висок клас. Остриетата са произведени от японски висококачествени стомани, по технология позната от древността при изработката на самурайските мечове. Използваните стомани осигуряват отлична комбинация от острота, лесно и бързо заточване и устойчивост на корозия. Те са проектирани и изработени така, че да Ви служат цял живот.
При нас може да намерите: KAI – Japan кухненски ножове, Kershaw – USA ножове за спорт, лов, риболов и къмпинг, Silky -Japan ръчни триони, Okatsune – Japan градински и лозарски ножици, Naniwa – Japan заточващи водни камъни, български кухненски дъски произведени по технологията End Grain – ръчна изработка.
www.chunche-bg.com

 

 

DIMBO

 

 

Димбо е официален представител за България и Балканския полуостров на италианските кепмери Laika и немскя премиум бранд Niemsan+Bischoff. Като ексклузивен партньор, фирмата разполага със собствена база за гаранционно и сервизно обслужване, налично оборудване и аксесоари.
На изложението Димбо ще представи най-продаваните модели кемпери Laika за 2018 год, както и някои от новостите за 2019 год. Широката гама от оборудване и аксесоари от Dometic, Thetford и Movera ще имате възможност да закупите на преференциални цени.
Димбо разполага и с нови кемпери Laika за отдаване под наем. Част от тях ще бъдат изложени и всеки от Вас ще има възможност да се докосне до лукса – живот на колела. Не пропускайте специалните отстъпки за ранни резервации, както и допълнителните изненади, които ще откриете на щанда на Димбо.
www.dimborent.com

 

 

School TOW

School TOW е първото училище, профилирано в обучения за тези, които теглят. Със своите курсове и авторска методика на преподаване училището няма аналог в България.
Курсът за теглене на каравани се състои от теоретичната и практическата част, проектирани така, че да отговарят на вашите нужди и обхваща теми като проверка за безопасност и поддръжка, правни аспекти на тегленето, закачане, заден ход, товари и товарене, безопасно шофиране, особености на караваната и много други.
За да се превърне тегленето в стрaхотно забавление тренирайте с нас!
www.ctsbulgaria.com

 

 

Скади България

Чорапи или обувки? Нито едното! Това е нашата втора, по-здрава и издръжлива кожа. Skinners ни позволява да се наслаждаваме на босото ходене, без опасност от нараняване на ходилата ни. За разлика от останалите минималистични обувки, тук подметка няма. Кракът ви е максимално свободен и защитен.
Маските Respro са предназначени за използване в големите градове. Те комбинират спортен HEPA филтър (филтриращ твърдите частици във въздуха) и DACC филтър (филтриращ вредните газове и изпарения). Комбинацията от двата филтъра покрива почти всички замърсители на градския въздух. Маските разполага със сменяем филтриращ елемент, изпускателни клапани и пластина уплътняваща около носа.
www.facebook.com/Скади-България

 

 

Хидролифт МК

„Хидролифт МК“ ЕООД е официален вносител на Hymer, Roller Team и Mobilvetta за България. Дружеството предлага широк спектър от услуги за кемпери и каравани. Фирмата разполага със собствена база на Околовръстния път на София за обслужване на кемпери и каравани, както и монтаж на аксесоари. Сервизът е оборудван с най-съвременната техника със стенд за изправяне на катастрофирали кемпери и каравани и бояджийска камера. Фирмата доставя и всякакви аксесоари от Movera, Sawico, Goldschmitt и др. На територията на фирмата има изградени парко места захранени с ток и вода за около 40 кемпера.
www.camperbg.com

 

 

MOBIVIL

МОБИВИЛ е официален дистрибутор и партньор на EVOLVEO, myPhone, Sandberg и NoNDA ZUS за България. При нас можете да намерите водо-, прахо- и удароустойчиви мобилни телефони и смартфони на марките Evolveo и myPhone, влагозащитени, безжични колонки за употреба на открито и външни батерии от Sandberg с голям капацитет и подсилен корпус. Техниката, която предлагаме, е предназначена за ползване при тежки метеoрологични условия и неблагоприятна околна или работна среда, с предпоставки за опасно химично или механично въздействие върху електронни компоненти и устройства. Качеството им е гарантирано от международните стандарти за влаго-, прахо- и ударозащита.
www.mobivil.com

 

 

EVELO

Е-Вело ООД е специализирана фирма са продажба и ремонт на електрически велосипеди. Представител е на марките Apache (Чехия) – https://apache-bike.cz, Moustache (Франция) – https://www.moustachebikes.com/en/  и Eljoy (България) – https://www.eljoybikes.com . Изложбен магазин и сервиз се намират в гр. София, кв. Лозенец, ул. Люботрън 1.

 

 

10minBBQ

Печенето на открит огън е най-старият начин за приготвяне на храна, познат на всички хора по света. Днес обаче барбекюто е повече от приготвяне на храна. То се превръща в социално събитие, което събира хората заедно около огъня и става място за хранене и развлечение на открито. Вкусът на храната, приготвена по този начин е неповторим. А настроението, което се създава около барбекюто, сплотява хората и придава допълнителна магия на храната.
Затова, за всички любители на този неповторим начин на приготвяне на храна ние създадохме 10minBBQ – практично, надеждно и удобно кубче за барбекю.
www.10minbbq.com

 

 

МЕВА България

Мева България е дъщерна фирма на Мева АД, Чехия – водеща фирма в каталожната търговия на продукти и изделия в областта на: газови уреди и дихателна техника; съдове за отпадъци; гориво-смазочно стопантво; складиране; производствено оборудване; офис оборудване; манипулационна техника; градски инвентар; метални съдове и много други.
www.meva-bg.com

 

 

CASTLE CAMPING

Под сянката на венецианския замък, в подножието на митичната планина Олимп, насред гъста гора, със златнен пясък, измит от дълбокото синьо Егейско море. Тук е CASTLE CAMPING. Вашият къмпинг. Вече 4 десетилетия предлагаме висококачествено къмпинг настаняване. Модерните и чисти помещения, уникалната приятелска атмосфера, перфектното обслужване и другите удобства са гаранция, че ще прекарате незабравима почивка това и всяко следващо лято в CASTLE CAMPING.
www.castlecamping.gr

 

 

Къмпинг ГРАДИНА

Градина е най-известният и един от най-големите къмпинги в България. Ежегодно, в разгара на летния сезон той е посещаван от многобройни български и чуждестранни туристи, пленени от очарователния залив и мекия климат.
Разположението на къмпинг Градина до едни от най-древните места в България – историческия град Созопол и Несебър, го прави още по привлекателен за туристи от цял свят.
www.campinggradina.com

 

 

BIOSPHERE

Производител на соларни барбекюта от България. Вакуумна соларна тръба, отражател, продълговата иноксова ваничка с дървена дръжка и сет за почистване – всичко това събрано в дървена кутия, обработена с естествени масла против влага и UV-лъчи. На барбекюто могат да се приготвят меса, зеленчуци, колбаси и дори кафе. Нуждае се единствено от слънчева светлина и достига вътрешна температура от 300 градуса.
Презентация

 

 

OFFroadshop.BG

OFFroadshop.BG е търговската дивизия на списание OFF-road.BG – единственото българско издание за високопроходими машини, екстремни приключения и пътешествия. В нашия шоурум и онлайн магазин предлагаме тунинг и оборудване за 4х4 машини, ножове, инструменти и аксесоари за къмпинг, туризъм, лов, риболов, експедиции, хоби и свободно време. При нас ще откриете лебедки, окачвания, защити, брони, фланци, хъбове, блокажи, шнорхели. Предлагаме LED барове и светлини за джипове, мотоциклети, ATV, каравани, лодки и др.
www.offroadshop.bg

 

 

SUBARU Italia

SUBARU CORPORATION е водеща японска компания, глобален производител на автомобили. SUBARU произвежда автомобили, които предлагат отлични нива на безопасност при всички пътни условия, отлична динамика и интелигентни асистенти при движение. Вече 40 години SUBARU се слави със своите изключително надеждни боксерови двигатели, а от повече от 30 години е символ на високата проходимост благодарение на патентованата система със симетрично задвижване на четирите колела Symmetrical All Wheel Drive.
www.subarubg.bg

 

 

ILINEX & CO

Илинекс е официален дилър за България на германския производител на кемпери и кемперванове Sunlight. На изложението ще бъдат представени моделите Т65 за 4 (5) човека и Sunlight А70 – за 6 човека. И двата модела са на шаси Fiat Ducato и са произведени в Германия.
www.sunlight.de

 

 

BIANCHI / MENABO

 

 

 

Bianchi е една от водещите марки на международния пазар в производството на велосипеди още от 1885 г. Ние предлагаме на пазара цяла гама велосипеди – шосейни, планински, градски, електрически и аксесоари. Всички рамки са проектирани и разработени в Италия, както и всички графики и цветови съчетания.
MENABO – италианските багажници за велосипеди, ски, каяк и друго спортно оборудване, подходящи за всеки автомобил, джип, бус, каравана.
www.b-bikes.com

 

 

Karavani & Co

Karavani & Co е лицензиран сервиз на Truma. Фирмата предлага всички продукти от каталога на лидера на пазара в Европа за оборудване и аксесоари за кемпери и каравани.
www.karavani.com

 

 

МАЙНИНГ

Системи за сигурност в цялото им разнообразие – контрол за достъп, видеонаблюдение, пожароизвестяване, паркинг системи и бариери, металдетектори и сепаратори, автоматика за врати и много други.
Майнинг е представител и на германската компания ZARGES – най-големият производител в Европа на професионални изделия от алуминий. На изложението ще бъдат показани алуминиеви транспортни кутии и аксесоари за тях, леки преносими алуминиеви стълби, подходящи за кемпери и каравани.
www.miningbg.com