Списък на изложителите на Къмпинг и караванинг експо 2021

 

Camping.bg е организатор на Къмпинг и караванинг експо 2021.
Всеки посетител на изложението ще има възможност да получи хартиено копие от Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

www.camping.bg

 

 

Порше БГ ЕООД е дъщерна фирма на австрийския Porsche Holding, собственост на концерна Volkswagen AG. Компанията е вносител на марките Volkswagen леки, Volkswagen Лекотоварни автомобили и Audi от 2004 г. Фирмата работи с добре развита дилърска и сервизна мрежа с традиция в продажбите и с опит в поддръжката и гаранционното обслужване на марките, които представя.

www.vw-lekotovarni.bg
www.porschebulgaria.bg

 

 

 

Вече 10 години CampingRocks предлага продукти на реномирани и доказани марки за туристическа екипировка и къмпинг, изгражда и развива къмпинг културата в нашата страна, като създава общност от хора, за които почивката сред природата е начин на живот.
CampingRocks предлага продукти на марките Outwell, Robens, Nomad, Trimm, Campingaz, Primus, Bergans of Norway, Sea to Summit, Coleman и други.
В CampingRocks ще откриете голямо разнообразие от къмпинг оборудване, аксесоари за кемпери и каравани, фортселти, палатки, мебели и всичко необходимо за едно вълнуващо къмпинг приключение.

www.campingrocks.bg

 

 

Холидей Мобайл е официален дистрибутор за България на премиум кемперите Hymer и каравани Eryba, кемпери и каравани Bürstner и на италианската марка кемпери Rimor. Фирмата има и сертифициран сервиз за ремонт на кемпери и каравани, гаранционно и след гаранционно обслужване.
Холидей Мобайл предлага и нови кемпери под наем.

www.holiday-mobile.com
www.buerstner.bg
www.kemperipodnaem.bg

 

 

Керхер е немска фирма предлагаща хоби и професионална почистваща техника, консумативи и препарати. Уредите й са предназначени както за почистване навън, така и за почистване в дома. Безкабелните машини, които предлагаме са предназначени за места, на които няма електрическо захранване. Разполагаме и с различни уреди за мобилно почистване, водоструйки, мокро и сухо смукачки както и удобни и компактни акумулаторни уреди.

www.karcher.bg

 

 

София Франс Ауто е официалният вносител на PEUGEOT и официален дилър на пикапите ISUZU D-MAX в България. Фирмата предлага пълната гама продукти и услуги на марките в 21 комплекса в страната.

www.peugeot.bg
www.isuzu.bg

 

 

Pandora е телеметрична охранителна система от най-висок клас. Компанията се занимава с разработване и производство на автомобилни електронни и охранителни устройства за сигурност (GSM, GPS, GPRS, LBS и Bluetooth автомобилни охранителни аларми, имобилайзери и модули), wi-fi охранителни видео регистратори с лицево разпознаване, сервизни автомобилни, комплексни и телеметрични устройства. Днес основните продукти на компанията са системите “Pandora” и “Pandect“.
Елди Груп България, е основен партньор на Pandora за България. Фирмата има 26 годишен опит в инсталацията и подръжката на телеметрични охранителни системи за автомобили, бусове, кемпери, мотори и др.

www.eldibg.com

 

 

Шелтърс България ЕООД е официален представител за България на продуктите с американския бранд Е-Z UP. Разгъващи се за 60 секунди, шатрите на Е-Z UP® са номер 1 продукт в своя клас. Е-Z UP® е лидер в индустрията вече повече от 30 години и е на първо място в иновациите, качеството и удовлетвореността на клиентите си в над 50 държави.
На изложението Outdoor & Camping есен 2020 ще може да се докоснете до някои от най-добрите модели шатри и ще научите повече за палатката, която променя къмпингуването. Къмпинг Кубът, известен в цял свят, е просторен, лесен за разпъване и ултракачествен продукт за вашето семейство.

www.shelters.bg