Списък на изложителите на Camping & Caravaning Expo Варна 2022
(обновява се постоянно)

 

Camping.bg е организатор на Camping & Caravaning Expo 2022

www.camping.bg

 

Порше БГ ЕООД е дъщерна фирма на австрийския Porsche Holding, собственост на концерна Volkswagen AG. Компанията е вносител на марките Volkswagen леки, Volkswagen Лекотоварни автомобили и Audi от 2004 г. Фирмата работи с добре развита дилърска и сервизна мрежа с традиция в продажбите и с опит в поддръжката и гаранционното обслужване на марките, които представя.
www.vw-lekotovarni.bg

 

 

Димбо е официален представител на италианските кепмери Laika и немския премиум бранд Niemsan+Bischoff. Като ексклузивен партньор, фирмата разполага със собствена база за гаранционно и сервизно обслужване, налично оборудване и аксесоари.
Димбо разполага и с нови кемпери Laika за отдаване под наем.
www.dimbo.bg

 

 

 

Аутдор Магазин Екстрем Спорт е добре познат и утвърден специализиран магазин за туристическа екипировка и спортни стоки и един от първите онлайн магазини в страната. Печели доверието на клиентите си като внимателно подбира продукти от доказани в бранша производители и следва мисията си да насърчава все повече хора да прекарват свободното си време сред природата, като участва като организатор и съорганизатор на редица туристически и спортни прояви, а също и осигурява качествена и надеждна екипировка на изявени спортисти и активни планинари.

www.extreme-bg.com

 

 

 

CampingRocks предлага продукти на реномирани и доказани марки за туристическа екипировка и къмпинг, изгражда и развива къмпинг културата в нашата страна, като създава общност от хора, за които почивката сред природата е начин на живот.
CampingRocks предлага продукти на марките Outwell, Robens, Nomad, Trimm, Campingaz, Primus, Bergans of Norway, Sea to Summit, Coleman и други. В CampingRocks ще откриете голямо разнообразие от къмпинг оборудване, аксесоари за кемпери и каравани, фортселти, палатки, мебели и всичко необходимо за едно вълнуващо къмпинг приключение.
www.campingrocks.bg

 

 

 

Кемпери БГ е официален представител за България на немските марки Hobby и Eura Mobil. В базата си в София, фирмата разполага със специалисти за гаранционни ремонти, преминали обучение в заводите на марката.
Съвместно с Финландската Touring Cars, Кемпери БГ, отдава под наем нови, висококачествени кемпери на марката Hobby, така че всеки може да се наслади на свободната почивка със свой собствен къмпинг стил.
www.campers.bg

 

 

 

 

Мултифункционалните бандани на Banditto Headwear са перфектният аксесоар за всеки, който обича да прекарва свободното си време на открито. С безбройните си начини за носене, свежи дизайни и функционална UV защитена, терморегулираща, бързосъхнеща и антибактериална материя Banditto e идеалният партньор за спорт и приключения сред природата.
www.bandittoheadwear.com

 

 

 

Dimar Rent предлага луксозни нови кемпери под наем на италианската реномирана марка GIOTTILINE. Оборудвани са с всичко нужно за вашето комфортно пътуване, в това число и спално бельо, кърпи, маси, шезлонги, колела, детско столче, навигация, вериги, къмпинг барбекю и др. Dimar Rent предлага и трансфер на кемпера до всяка точка в България.
www.dimarrent.com

 

 

Шелтърс България ЕООД е официален представител за България на продуктите с американския бранд Е-Z UP. Разгъващи се за 60 секунди, шатрите на Е-Z UP® са номер 1 продукт в своя клас. Е-Z UP® е лидер в индустрията вече повече от 30 години и е на първо място в иновациите, качеството и удовлетвореността на клиентите си в над 50 държави.
www.shelters.bg

 

 

OFFroadshop.BG е търговската дивизия на списание OFF-road.BG – единственото българско издание за високопроходими машини, екстремни приключения и пътешествия. OFFroadshop.BG предлага тунинг и оборудване за 4х4 машини, ножове, инструменти и аксесоари за къмпинг, туризъм, лов, риболов, експедиции, хоби и свободно време, както и лебедки, окачвания, защити, брони, фланци, хъбове, блокажи, шнорхели, LED барове и светлини за джипове, мотоциклети, ATV, каравани, лодки и др.
www.offroadshop.bg

 

 

 

Холидей Мобайл е официален дистрибутор за България на премиум кемперите Hymer и каравани Eryba, кемпери и каравани Bürstner и на италианската марка кемпери Rimor. Фирмата има и сертифициран сервиз за ремонт на кемпери и каравани, гаранционно и след гаранционно обслужване. Холидей Мобайл предлага и нови кемпери под наем.
www.hymer.bg
www.kemperipodnaem.bg

 

 

 

Издателство „Вакон“ предлага на българския читател пътеписи на едни от най-добрите писатели-пътешественици, биографични книги за живота на световни лидери, мотивиращи книги на световноизвестни и български атлети, и хора със силен дух и несломима воля. Сред топ авторите на Вакон са: Беър Грилс и книгите му за оцеляване в дивата пророда, Майк Хорн и книгите описващи екстремните пътешествия на най-известният приключенец в света. Техни автори са и най-известните писатели-пътешественици като: Пол Теру, Майкъл Палин, Колин Таброн, сър Ранулф Файнс, алпинистът Райнхолд Меснер, южноафриканския пътешественик Риан Мансер. Сред българските автори на „Вакон“ са: Боян Петров, Симеон Идакиев, Дончо Папазов, Иво Иванов.
www.vakon.bg

 

 

 

SUBARU CORPORATION е водеща японска компания, глобален производител на автомобили, които предлагат отлични нива на безопасност при всички пътни условия, отлична динамика и интелигентни асистенти при движение. SUBARU се слави със своите изключително надеждни боксерови двигатели и висока проходимост благодарение на патентованата система със симетрично задвижване на четирите колела Symmetrical All Wheel Drive. Всички модели са оборудвани с интелигентната система за подпомагане на водача и превантивна безопасност EyeSight.
www.subarubg.bg

 

 

 

 

София Франс Ауто е официалният вносител на PEUGEOT и официален дилър на пикапите ISUZU D-MAX в България. Фирмата предлага пълната гама продукти и услуги на марките в 21 комплекса в страната.
www.peugeot.bg
www.isuzu.bg

 

 

 

 

 

Фирма JUST WILD произвежда оборудване за експедиционни автомобили, джипове и камиони, трансформация на бусове в кемпери и доставка на резервни части за тях! Фирмата организира и различни видове експедиции по света.
http://justwild.bg/

 

 

 

 

Camperisimo е българска компания за отдаване под наем и продажби на кемпери и каравани. Концепцията на Camperisimo е постигане високо качество на кемпер изживяването, чрез предоставяне на голям избор от кемпери под наем, в комбинация с различни нива допълнително оборудване, по желание и съобразно изискванията на клиента.
www.camperisimo.com

 

 

SUZUKI един от най-големите автомобилни производители в света. Компанията предлага иновативни технологии и качествени продукти, които правят ежедневието на техните клиенти много по-вълнуващо. SUZUKI предлага в България автомобили, мотоциклети и извънбордови двигатели.
www.suzuki.bg

 

 

Balkan – Overlanding предлага на пазара у нас палатки за автомобили с твърд и мек покрив, както и най-необходимите аксесоари, за да направят пътешествието или почивката ви още по-комфортни.
www.balkan-overlanding.com

 

 

Campertrips.bg предлага рзлични модели и размери кемпери, подходящи за всички нужди и подготвени за дълги пътешествия. Отдава под наем и продава къмпинг оборудване и спортна екипировка. Допълнителни пакети с оборудване и екстри, които ще направят прехода ви от уютния ви дом към техните кемпери незабележим с малката разлика, че ще бъдете мобилни и близо до природата, морето, планината и всяко друго място, което набележите на картата, и най-важното – нищо няма да ви липсва.

www.campertrips.bg

 

 

 

 

„Ви-Газ България“ ЕАД продава газ пропан-бутан на българския пазар над 20 години – стартирайки през 1998 г. като „Шел газ България“, през 2007 г. компанията променя името си на „Витогаз“, а от 2013 г. оперира на пазара по името „Ви – Газ България“ ЕАД. Основните направления за развитие на компанията са продажбите на автогаз, втечнен въглеводороден газ за индустриални и битови нужди в резервоари, както и втечнен въглеводороден газ за индустриални и битови нужди в бутилки от 10 и 20 кг.
www.v-gas.bg

 

 

 

Геотрейд Иванов ООД e на българският пазар вече над 28 години. Компанията е ексклузивен представител на три световноизвестни водещи марки: Garmin, RAM mounts, а от 2016 г. и на Американската UST Brands.
UST Brands предлага пълната гама от надеждни и иновативни продукти за оцеляване сред природата – къмпинг и туристическо оборудване, мултифункционални уреди, ножове, инструменти, хамаци, сгъваеми чашки и купички, осветление и много други пособия.
www.ustbrands.bg