Списък на изложителите на Къмпинг и караванинг експо 2021

 

Camping.bg е организатор на Къмпинг и караванинг експо 2021.
Всеки посетител на изложението ще има възможност да получи хартиено копие от Къмпинг пътеводител на България за 2021 г.

www.camping.bg

 

 

CAMPERISIMO – Наеми и Продажби на Кемпери – Добре Дошъл Навсякъде!
Camperisimo е най-младата и иновативна българска компания за отдаване под наем и продажби на кемпери и каравани. Концепцията на Camperisimo е постигане високо качество на кемпер изживяването, чрез предоставяне на голям избор от над двадесет нови, различни по марка, размери и вътрешно разположение кемпери под наем, в комбинация с различни нива допълнително оборудване, по желание и съобразно изискванията на клиента. Ние създаваме запалени кемпершественици!
Camperisimo е официален представител на Erwin Hymer Group за България и Румъния. В портфолиото ни са най-добрите марки кемпери и аксесоари – Dethleffs, Sunlight, Burstner, Laika, Hymer, Movera. В Camperisimo ще намериш или наемеш своя нов луксозен дом на колела на най-добра цена, с подсигурено обслужване и възможност да възвърнеш инвестицията си със специалната ни франчайзингова програма за клиенти.
Camperisimo е официален вносител на Giottiline марка елегантни италиански кемпери, част от френският производител Rapido Group.

www.camperisimo.com

 

 

Порше БГ ЕООД е дъщерна фирма на австрийския Porsche Holding, собственост на концерна Volkswagen AG. Компанията е вносител на марките Volkswagen леки, Volkswagen Лекотоварни автомобили и Audi от 2004 г. Фирмата работи с добре развита дилърска и сервизна мрежа с традиция в продажбите и с опит в поддръжката и гаранционното обслужване на марките, които представя.

www.vw-lekotovarni.bg

www.porschebulgaria.bg

 

 

 

Вече 10 години CampingRocks предлага продукти на реномирани и доказани марки за туристическа екипировка и къмпинг, изгражда и развива къмпинг културата в нашата страна, като създава общност от хора, за които почивката сред природата е начин на живот.
CampingRocks предлага продукти на марките Outwell, Robens, Nomad, Trimm, Campingaz, Primus, Bergans of Norway, Sea to Summit, Coleman и други.
В CampingRocks ще откриете голямо разнообразие от къмпинг оборудване, аксесоари за кемпери и каравани, фортселти, палатки, мебели и всичко необходимо за едно вълнуващо къмпинг приключение.

www.campingrocks.bg

 

 

Холидей Мобайл е официален дистрибутор за България на премиум кемперите Hymer и каравани Eryba, кемпери и каравани Bürstner и на италианската марка кемпери Rimor. Фирмата има и сертифициран сервиз за ремонт на кемпери и каравани, гаранционно и след гаранционно обслужване.
Холидей Мобайл предлага и нови кемпери под наем.

www.holiday-mobile.com
www.buerstner.bg
www.kemperipodnaem.bg

 

 

Димбо е официален представител за България и Балканския полуостров на италианските кепмери Laika и немския премиум бранд Niemsan+Bischoff. Като ексклузивен партньор, фирмата разполага със собствена база за гаранционно и сервизно обслужване, налично оборудване и аксесоари.
Димбо разполага и с нови кемпери Laika за отдаване под наем. Част от тях ще бъдат изложени и всеки от Вас ще има възможност да се докосне до лукса – живот на колела.

www.dimbo.bg

 

 

 

RodopiCamper е производител на покривни палатки и къмпинг аксесоари за любителите на къмпинга, природата и пътешествията.
Покривните палатки на RodopiCamper са най-високо качествени с твърди и меки черупки. Те се изработват в семейна фирма с над 10 годишен опит. Преди изпращане към клиента всички покривни палатки се проверяват и тестват за производствени дефекти. В производството им се влагат само нови и качествени материали.

https://rodopicamper.com/

 

 

 


IND Commerce e компания с повече от двадесет години доказан опит в продажбите и следпродажбеното обслужване на автомобили в България, дългогодишен официален вносител на автомобилите на прогресивния бранд Hyundai, а от началото на 2020 г. и оторизиран дилър на легeндарните американски марки – Dodge и Ram.

www.dodge-ram.indcommerce.bg

 

 

Кемпери БГ е официален представител за България на немските марки Hobby и Eura Mobil. В базата си в София, фирмата разполага със специалисти за гаранционни ремонти, преминали обучение в заводите на марката.

Съвместно с Финландската Touring Cars, Кемпери БГ, отдава под наем нови, висококачествени кемпери на марката Hobby, така че всеки може да се наслади на свободната почивка със свой собствен къмпинг стил.

www.campers.bg

 

 

Бултрако АД е официален представител за България на автомобилите и мотоциклетите Honda вече 29 години. Като единствен оторизиран представител на марката за страната, компанията предлагат пълната гама от автомобили, мотоциклети и ATV на физически и юридически лица, крайни клиенти чрез официалния дилър Бултрако Моторс, чиито центрове и сервизи са разположени в София и Пловдив.

www.honda.bg

 

 

 

Керхер е немска фирма предлагаща хоби и професионална почистваща техника, консумативи и препарати. Уредите й са предназначени както за почистване навън, така и за почистване в дома. Безкабелните машини, които предлагаме са предназначени за места, на които няма електрическо захранване. Разполагаме и с различни уреди за мобилно почистване, водоструйки, мокро и сухо смукачки както и удобни и компактни акумулаторни уреди.

www.karcher.bg

 

 

 


Kikimoracamping е малка семейна фирма стартирала дейност от 23 юни 2020 г. Насочена е в предлагането на къмпинг, outdoor и overlanding оборудване. В момента разработва собствена линия разгъващи се тенти на 270 градуса тип bathwing awning. Разработва поставки за мобилни хладилници, който скоро време ще се превърнат в реален продукт.

http://kikimoracamping.com/

 

 

 

София Франс Ауто е официалният вносител на PEUGEOT и официален дилър на пикапите ISUZU D-MAX в България. Фирмата предлага пълната гама продукти и услуги на марките в 21 комплекса в страната.

www.peugeot.bg
www.isuzu.bg

 

 

SUBARU CORPORATION е водеща японска компания, глобален производител на автомобили, които предлагат отлични нива на безопасност при всички пътни условия, отлична динамика и интелигентни асистенти при движение. SUBARU се слави със своите изключително надеждни боксерови двигатели и висока проходимост благодарение на патентованата система със симетрично задвижване на четирите колела Symmetrical All Wheel Drive. Всички модели са оборудвани с интелигентната система за подпомагане на водача и превантивна безопасност EyeSight.

www.subarubg.bg

 

 

CampMoment — Официален Немски Дистрибутор в България на марките кемпери: Challenger, Dreamer, Megamobil и LMC.

https://campmoment.bg/

Megamobil България — Премиум Кемпери 4×4 – Официален Дистрибутор на Кемпери Megamobil в България. Изпитана Марка Кемпери с 4×4 задвижване и гарантирано качество! Налични и чисто нови кемпери по поръчка с над 180 опции според Вашите нужди и желания.

https://megamobil.bg/

 

 

 

Pandora е телеметрична охранителна система от най-висок клас. Компанията се занимава с разработване и производство на автомобилни електронни и охранителни устройства за сигурност (GSM, GPS, GPRS, LBS и Bluetooth автомобилни охранителни аларми, имобилайзери и модули), wi-fi охранителни видео регистратори с лицево разпознаване, сервизни автомобилни, комплексни и телеметрични устройства. Днес основните продукти на компанията са системите “Pandora” и “Pandect“.
Елди Груп България, е основен партньор на Pandora за България. Фирмата има 26 годишен опит в инсталацията и подръжката на телеметрични охранителни системи за автомобили, бусове, кемпери, мотори и др.

www.eldibg.com

 

 

Шелтърс България ЕООД е официален представител за България на продуктите с американския бранд Е-Z UP. Разгъващи се за 60 секунди, шатрите на Е-Z UP® са номер 1 продукт в своя клас. Е-Z UP® е лидер в индустрията вече повече от 30 години и е на първо място в иновациите, качеството и удовлетвореността на клиентите си в над 50 държави.
На изложението Outdoor & Camping есен 2020 ще може да се докоснете до някои от най-добрите модели шатри и ще научите повече за палатката, която променя къмпингуването. Къмпинг Кубът, известен в цял свят, е просторен, лесен за разпъване и ултракачествен продукт за вашето семейство.

www.shelters.bg

 

 

 


Вече 17 години Аутдор Магазин Екстрем Спорт е добре познат и утвърден специализиран магазин за туристическа екипировка и спортни стоки и един от първите онлайн магазини в страната. По настоящем е представен с два физически магазина – Аутдор магазин Екстрем и Скейтшоп Екстрем. Печели доверието на клиентите си като внимателно подбира продукти от доказани в бранша производители и следва мисията си да насърчава все повече хора да прекарват свободното си време сред природата, като участва като организатор и съорганизатор на редица туристически и спортни прояви, а също и осигурява качествена и надеждна екипировка на изявени спортисти и активни планинари. Аутдор Магазин Екстрем Спорт е ексклузивен дистрибутор за България на HUSKY, ALPINA, KILPI, MAC IN A SAC, ALPINE PRO, NORDHORN, LHOTSE, GOOGLE, GOG, TEMPISH, URBIS ; официален вносител на ALPINE PRO, TEVA, , както и дистрибутор на българските брандове ТАШЕВ и BARS. В Аутдор Магазин Екстрем Спорт ще намерите разнообразие от предложения за Вашия комфорт по време на планински туризъм, къмпингуване или просто на излет край реката или язовира!

www.extreme-bg.com

 

 

 

Dimar Rent предлага луксозни нови кемпери под наем на италианската реномирана марка GIOTTILINE. Оборудвани са с всичко нужно за вашето комфортно пътуване, в това число и спално бельо, кърпи, маси, шезлонги, колела, детско столче, навигация, вериги, къмпинг барбекю и др. Dimar Rent предлага и трансфер на кемпера до всяка точка в България.

www.dimarrent.com

 

 

 

Аутдор Трейдинг ЕООД предлага стоки и услуги, осигуряващи по-добър комфорт при почивка сред природата под търговската марка „Outdoor & Camping Comfort”. Фирмата е представител на марките EasyCamp, Outwell, Robens, Caretta и предлага къмпинг оборудване, газови бойлери и водонагреватели за ползване на открито или в затворени помещения, водни помпи и хидрофорни системи на 12 волта, хладилници и фризери на 12 волта, преносими охладители и много други. Също така соларни панели, контролери, инвертори и цялостни соларни системи и решения от реномирания производител Victron Energy.
В направлението В2В компанията извършва изграждане на съоръжения и системи за осигуряване на топла вода за обществено ползване в къмпинг бани, кемпер стопове, ТИР паркинги и други обществени места, чрез контролиране на достъпа и времетраенето с монетно или картово управление.

www.occ.bg

www.bulextreme.com

 

 

 

Изи Ауто ЕООД е Директен вносител на аксесоари за свободното време. Повече от 10 години фирмата е партньор и Дистрибутор за територията на България на повечето големи европейски производители на багажници и аксесоари за автомобили. Фирмата е официален партньор на утвърдени брандове като Yakima-USA, Hapro – Нидерландия, Modula – Италия, Nordrive – Италия, HAKR – Чехия, Neumann – Чехия, Green Valley – Франция, Rigum – Чехия, Rezaw – Полша и много други. Фирмата разполага с 3 магазина в София, Бургас и Варна.
Подържаме огромна гама от багажни кутии, товарни греди, багажници за ски, багажници за велосипеди, професионални багажници, Off-Road багажници, покривни палатки и много други аксесоари за автомобили.

https://easyauto.bg/

 

 

 

 

Магазин Алпи е дългогодишен лидер в продажбата на висококачествена екипировка за туризъм, алпинизъм, къмпингуване, работа на въже, спасяване и др. Алпи представляват доказани фирми, като MILLET, FERRINO, PRIMUS, SINGING ROCK, ARVA, GRIVEL … и винаги могат да осигурят най-добрата екипировка, дори и за най-недостъпните и трудни места.

www.alpibg.com

 

 

 


Министерство на туризма на Република България ще представи на щанда си рекламни материали и сувенири, с цел популяризирането на България като туристическа дестинация.

https://bulgariatravel.org/

 

 

 

Направете почивката сред природата по-приятна с немските продукти на Enders. На изложението ще видите голямото разнообразие от висококачествени барбекюта на газ и въглища, газови котлони, мобилни химически тоалетни и консумативи за тях, както и качествени аксесоари за къмпинг.

www.enders.bg

 

 

Фирма JUST WILD произвежда оборудване за експедиционни автомобили, джипове и камиони, трансформация на бусове в кемпери и доставка на резервни части за тях! Фирмата организира и различни видове експедиции по света.

http://justwild.bg/

 

 

 

 

Геотрейд Иванов ООД e на българският пазар вече над 27 години. Компанията е ексклузивен представител на три световноизвестни водещи марки: Garmin, RAM mounts, а от 2016 г. и на Американската UST Brands.
UST Brands предлага пълната гама от надеждни и иновативни продукти за оцеляване сред природата – къмпинг и туристическо оборудване, мултифункционални уреди, ножове, инструменти, хамаци, сгъваеми чашки и купички, осветление и много други пособия.

www.ustbrands.bg

 

 

 


Издателство „Вакон“ предлага на българския читател пътеписи на едни от най-добрите писатели-пътешественици, биографични книги за живота на световни лидери, мотивиращи книги на световноизвестни и български атлети, и хора със силен дух и несломима воля. Сред топ авторите на Вакон са: Беър Грилс и книгите му за оцеляване в дивата пророда, Майк Хорн и книгите описващи екстремните пътешествия на най-известният приключенец в света. Техни автори са и най-известните писатели-пътешественици като: Пол Теру, Майкъл Палин, Колин Таброн, сър Ранулф Файнс, алпинистът Райнхолд Меснер, южноафриканския пътешественик Риан Мансер. Сред българските автори на „Вакон“ са: Боян Петров, Симеон Идакиев, Дончо Папазов, Иво Иванов.

www.vakon.bg

 

 

 


OFFroadshop.BG е търговската дивизия на списание OFF-road.BG – единственото българско издание за високопроходими машини, екстремни приключения и пътешествия. OFFroadshop.BG предлага тунинг и оборудване за 4х4 машини, ножове, инструменти и аксесоари за къмпинг, туризъм, лов, риболов, експедиции, хоби и свободно време, както и лебедки, окачвания, защити, брони, фланци, хъбове, блокажи, шнорхели, LED барове и светлини за джипове, мотоциклети, ATV, каравани, лодки и др.

www.offroadshop.bg

 

 

 

Мултифункционалните бандани на Banditto Headwear са перфектният аксесоар за всеки, който обича да прекарва свободното си време на открито. С безбройните си начини за носене, свежи дизайни и функционална UV защитена, терморегулираща, бързосъхнеща и антибактериална материя Banditto e идеалният партньор за спорт и приключения сред природата.

www.bandittoheadwear.com

 

 

 

 

 

Киров Хай-Енд е реномирана фирма с дългогодишен опит в предлагането на едни от най-именитите марки, производители на хай-фи аудио-видео техника, системи за Умен дом, интерактивни решения, автоматизация или генерално – нови технологии от най-висок клас! Най-новото допълнение към Хай-Енд портфолиото от високотехнологични продукти от световен клас, е отделът, който ще се концентрира във вноса на най-добрите фенери в света. Двете фирми, на които Киров Хай-Енд е изключителен представител за териториите на България и Австрия, Imalent и Acebeam, са безспорен световен лидер в производството на най-високо технологичните фенери в света. Доказателство за това твърдение са именно 8-те топ продукта на двете фирми, които са на върха на класацията, в съответната категория.

www.fener-bg.com

 

 

 

ЧУНЧЕ предлага на своите Клиенти и Приятели най-доброто от света на остриетата. Продуктите на техните подбрани доставчици са произведени от японски висококачествени стомани по технология позната от древността при изработката на самурайските мечове. Използваните стомани осигуряват отлична комбинация от острота, лесно и бързо заточване и устойчивост на корозия. Те са проектирани и изработени така, че да Ви служат цял живот.

https://chunche-bg.com/

 

 

 

Карио ООД е оторизиран дистрибурор за България на продуктите на RAVENOL, акумулатори MOLL, Universal Power и добавките PowerMAXX.
Карио ООД е собственик на две франчайз вериги с национално покритие:
AutoBOX express service – Собствени и франчайз автосервизи за извънгаранционно обслужване на автомобили.
AutoBOX battery expert – Собствени и франчайз търговски обекти, специализирани в продажбата и обслужването на акумулаторни батерии.

www.cario.bg

 

 

10minBBQ е иновативен и натурален продукт. Разпалва се за 10-12мин, осигурява висока температура, дава до 90мин време за печене, оставя минимална пепел, компактен и удобен за носене.

https://10minbbq.com/

 

 

Фирма „Б. В. Линк” ООД е единствен официален представител и вносител на италианския премиум производител на кафе – ILLYCAFFEE SpA- Trieste за България, Faema, La Spaziale, Fiorenzato, Carimali и Wacaco. Тя съществува на българския пазар от 2005 г. и вече 13 години прилага политиката на Illy у нас. Компанията покрива 3-те основни канала за дистрибуция: HoReCa – професионални клиенти: хотели, ресторанти и кафетерии; Retail – вериги магазини и супермаркети; Office – капсулни решения за малки и големи офиси. От 2019 г. фирмата е и официален представител за България на Wacaco® – Преносими машини за еспресо.

www.shop.bvl.bg

 

 

 

Природен парк „Витоша“ е първия природен парк не само в България, но и на Балканския полуостров. Тя е една от най-посещаваните планини с над 3 милиона туристи годишно. По случай своя празник миналата година излезе книгата „85 години Природен парк Витоша“, в която е събран смисълът и живота на поколения лесовъди, работили за стопанисването и управлението на парковата територия.

www.park-vitosha.org