За Изложители

Информация за изложителите на Camping & Caravaning Expo

Схема на изложбената зона на Camping & Caravaning Expo 2024

Вход/ Изход

Изложители

Храна

Заявка за участие

Изтеглете Заявката за участие и Общите условия за провеждане на Camping & Caravaning Expo

Препоръки от нашите изложители

Какво е мнението на изложителите за изложението?

Николай Иванчев Holiday Mobile

Страхотно събитие! Изложението предоставя уникална възможност за оценка на конкуренцията – всички на едно място. В един ден посетителите могат да получат безценна информация за продуктите, литературата и интереса към стоките. За нас изложителите предоставя ненадмината възможност да посрещнем съществуващи и потенциални клиенти от страната и чужбина.

Стефания Василева Sofia France Auto

София Франс Ауто се включи за втора поредна година в Къмпинг и Караванинг Експо. Добрата организация и интересът към събието спомогнаха за реализирането на редица контакти с потенциални и настоящи клиенти. С удоволстие се включваме и в третото издание на изложението.

Недялко Ангелов CampingRocks.bg

Отлично организирано изложение, не само за търговци, но и за всички любители на почивката под открито небе. Останахме много приятно изненадани от разпределението, организацията, атмосферата и популяризирането на събитието (изключително силно)! Потвърждавам за пореден път участието ни в изложението през 2020!

Александър Скерлев Шелтърс България

Вече трета година сме партньори с Къмпинг БГ в организирането на изложението, както и представянето на американския бранд Е-Z UP. С настоящата референция, бих искал да изразя задоволството си от работата с тях, от професионализма, отличната комуникация, персоналното им отношение и креативен подход.

Създаваме приключения, свързваме общности - вашето къмпинг изживяване започва тук!