Списък на изложителите на Къмпинг и Караванинг Експо 2019
(обновява се ежедневно)

 

Outdoor & Camping Comfort

Изграждане на къмпинг бани и съоръжения за осигуряване на топла вода за обществено ползване чрез контролиране на достъпа и времетраенето с монетни или картови вендинг системи. Продажба на къмпинг оборудване, проточни газови бойлери за ползване на открито или в затворени помещения, водни помпи и хидрофорни системи на 12 волта, хладилници и фризери на 12 волта, преносими охладители, соларни панели и системи и много други.
www.occ.bg

 

EKOTOI

EKOTOI e водеща компания в България за мобилна санитарна техника, в която влизат химически тоалетни, мобилни мивки и писоари, санитарни WC и душ контейнери, резервоари за чиста и отпадна вода, електрическо захранване за тях с генератори и помпи. На изложението EKOTOI ще представи: Портативна тоалетна от издръжлива висококачествена пластмаса; Препарати за почистване на портативни тоалетни; Мобилни санитарни възли за нуждите на къмпинг зони.
www.ekotoi.bg

 

ENDERS

Enders Outdoor ще представи по време на Къмпинг и Караванинг Експо 2019 немските барбекюта с марка Enders. Компанията предлага още градински отоплители, газови котлони, алуминиеви куфари, къмпинг оборудване и аксесоари, портативни химически тоалетни и консумативи.
www.enders-outdoor.com

 

ЯКО

Магазини ЯКО ще представят палатки, къмпинг мебели, посуда, спални чували, постелки раници, щеки, газови котлони, газ, термоси, бутилки, осветление, аксесоари и други пособия за къмпинг. Предлаганите от магазини Яко продукти са на марките Pinguin, Hi-Tec, Elbrus, IQ, Martes, Iguana, Lasting, YATE, Huari, inSPORTline, WORKER, W-TEC, JOOLA, SPARTAN-SPORT, AquaWave, Laken, Meteor.
www.yako.bg

 

Дизайн Алианс

Дизайн Алианс произвежда резервни части – прозорци, люкове и др. за кемпери и каравани. Фирмата изработва крила за всички видове прозорци – отваряеми, плъзгащи, неотваряеми.
www.da-bg.com

 

СТЕНАТА

Магазини Стената са едни от първите в България за планинарска екипировка. По време на изложението Стената ще представи продукти на марките Ace Camp, Munkees, Hannah, Trangoworld, Deuter, Edelrid, Sigg.
www.stenata.com

 

 

HOLIDAY MOBILE

Холидей Мобайл е официален дистрибутор за България на кемпери и каравани с марката Bürstner, на италианската марка кемпери Rimor, както и на турските каравани Caretta. Фирмата има и сертифициран сервиз за ремонт на кемпери и каравани, гаранционно и след гаранционно обслужване. Холидей Мобайл предлага и нови кемпери под наем.

На изложението фирмата ще участва с голям щанд с къмпинг оборудване, аксесоари за кемпери и каравани на най-големите дистрибутори в Европа – Reimo, Fritz Berger и Brunner. Ще бъдат представени на посетителите най-новия интегриран модел кемпер на Bürstner – Ixeo I 690 G, полуитегрираните кемпери „Лимитирана серия“ – Bürstner Ixeo 726 G Edition 30 и Bürstner Ixeo 710 G Edition 30. Ще има и приятна изненада за любителите на компактният клас кемпери – 6 местен мини ван на италианската компания Rimor, модел Horus 45.
www.camping-sofia.bg       www.buerstner.bg       www.kemperipodnaem.bg

 

Геотрейд Иванов

Геотрейд Иванов ООД e на българският пазар вече над 26 години. Компанията е ексклузивен представител на три световноизвестни водещи марки: Garmin, ODG, а от 2016 г. и на Американската UST Brands.

UST Brands предлага пълната гама от надеждни и иновативни продукти за оцеляване сред природата – къмпинг и туристическо оборудване, мулти-функционални уреди, ножове, инструменти, хамаци, сгъваеми чашки и купички, осветление и много други пособия.
www.ustbrands.bg

 

ПЕРФЕКТ КАРАВАН ПАРК

Перфект-караван парк се занимава с продажба и отдаване на каравани и кемпери под наем, сервиз, предлага резервни части, аксесоари и къмпинг оборудване.

Базата на Перфект е позиционирана в гр. Пазарджик и разполага със сервиз за каравани и кемпери и магазин за къмпинг и караванинг оборудване и резервни части. Фирмата предлага продуктите на реномирани марки, като Fiamma, Movera, Berger и други.

Клиентите на Перфект са винаги удовлетворени от услугите, които получават.
www.caravanicamping.com

 

УНИФЛЕКС

Вносител на американските луксозни каравани Jayco. На изложението фирмата ще покаже две чисто нови каравани от луксозната серия на Jayco LUXURY. Всяка от тях е 13 метра дълга и с над 41 кв.м. разгърната площ. Оборудвани са с по 2 телевизора, 2 климатика, вградена прахосмукачка, камина, подово отопление, ел. капандури със сензори за дъжд, хидрофорна система, 4 резервоара, мелачка за отпадна вода, филтрираща система за вода, автоматична жироскопна нивелация, пералня със сушилня, външна и вътрешна озвучителна система, 2 ел. тенти, 3 броя тягови батерии, кодово заключване, сейф, хладилник с фризер и диспенсър с ледогенератор, оборудвана кухня, душ кабина, кожени мебели и още много екстри.

 

Car2Camp

Car2Camp превръща всекидневния автомобил в кемпер с относителен комфорт, на цена в пъти по-ниска от тази на каравана или кемпер. За да къмпирате, имате нужда от две основни неща – условия за спане и такива за приготвяне на храна. Ние предлагаме решения и за двете. Фирмата произвежда и предлага покривни палатки (с мек калъф и твърда черупка), произведените в България мобилни кухни Premium Plus и също произведените в България къмпинг ремаркета NOMAD.
Може да свалите презентация от ТУК

 

БИО-БИЛДИНГ МВ

Официален дистрибутор на словенските кемпер ванове BRAVIA. Моделите SWAN 599 и 636 са елегантни, гъвкави и грациозни като лебед. SWAN е достатъчно голям, за да странства по тесните улици на Европейските градове, или да изкачва стръмните пътища, водещи право към планинските върхове.

На изложението ще имате възможност да разгледате демо-кемпервана SWAN 599, който се предлага и за продажба. Това е чудесна възможност да придобиете кемпер в самото начало на сезона.
www.bgcamper.com

 

RODOPI CAMPER

RodopiCamper е производител на покривни палатки и къмпинг аксесоари за любителите на къмпинга, природата и пътешествията.

Покривните палатки на RodopiCamper са най-високо качествени с твърди и меки черупки. Те се изработват в семейна фирма с над 10 годишен опит. Преди изпращане към клиента всички покривни палатки се проверяват и тестват за производствени дефекти. В производството им се влагат само нови и качествени материали.

На изложението RodopiCamper ще представят 2 покривни палатки инсталирани върху автомобили, както и специфични къмпинг аксесоари.
www.rodopicamper.com

 

ВАКОН

Издателство „Вакон“ предлага на българския читател пътеписи на едни от най-добрите писатели-пътешественици, биографични книги за живота на световни лидери, мотивиращи книги на световноизвестни и български атлети, и хора със силен дух и несломима воля. Сред топ авторите на Вакон са: Беър Грилс и книгите му за оцеляване в дивата пророда, Майк Хорн и книгите описващи екстремните пътешествия на най-известният приключенец в света. Техни автори са и най-известните писатели-пътешественици като: Пол Теру, Майкъл Палин, Колин Таброн, сър Ранулф Файнс, алпинистът Райнхолд Меснер, южноафриканския пътешественик Риан Мансер. Сред българските автори на „Вакон“ са: Боян Петров, Симеон Идакиев, Дончо Папазов, Иво Иванов.
www.vakon.bg